CursuriAZ.ro - Toate cursurile din Romania. Cursuri contabilitate, cursuri engleza, cursuri marketing, cursuri vanzari, cursuri pregatire,  cursuri dans, cursuri online

CURSURI BANCARE

Vezi toata lista de cursuri bancare din Romania. Cursuri de la A la Z :).

Homepage CursuriAZ.roToate cursurile din RomaniaToate cursurile din Romania pe categoriiToate cursurile din Romania pe oraseOrganizatori de cursuriContact CursuriAZ.ro


cursuri engleza
cursuri dans
cursuri online
cursuri contabilitate
cursuri gratuite
cursuri de calificare
cursuri management
cursuri calculatoare
cursuri 2009
cursuri masaj


Stii un curs super tare?
Da-ne un mail si recomanda-l:
office-la-cursuriAZ-ro

 

Cursuri bancare


Ai auzit de la colega ta ca X-ulescu sau X-uleasca a fost numit/a sef de departament la financiar. Stiai ca a trimis-o firma la cursuri bancare sau cursuri financiare, sau chiar cursuri de management, pe care tu le-ai refuzat, ca nu credeai ca sunt asa de importante. Doar ai urmat si tu cursuri bancare la facultate. Nu credeai ca se poate invata ceva in 2 saptamani. Tu ai facut 4 ani. Tot ce va putem spune este ca la scoala nu se invata suficient. Sunt mai mult cursuri teoretice.

Cursurile bancare propuse de noi sunt specializate pentru diferite domenii si sunt pline de exemple din practica. Studiile de caz te vor ajuta mai tarziu sa recunoasti situatii asemanatoare in compania in care lucrezi si vei sti cum sa procedezi, cu cea mai mare usurinta. In urma cursurilor de management vei fi mult mai bine pregatit pentru situatiile reale de criza. Asa ca urmeaza –le! Si mult succes ca sa devii un bancher in cel mai scurt timp dupa ce ai absolvit cursul. Vezi ce cursuri bancare avem pentru tine;)

________

Cursuri Banking - Credite. Operatiunile bancare ale firmei - Premium

Cursul se adreseaza tuturor celor care intra în contact cu o banca, fie ca sunt persoane fizice, fie ca reprezinta o firma sau aspira la o cariera in domeniu. Cursantii vor învata ce este un cont bancar, de cate tipuri sunt conturile bancare si la ce servesc, ce este un depozit si care sunt procedurile de deschidere, utilizare si închidere a conturilor. In continuare sunt prezentate mijloacele de plata uzuale folosite în sistemul bancar, cum sunt realizate operatiunile în cont, cum se lucreaza cu cecurile si biletele la ordin si care sunt regulile de utilizare. Pe partea de comert international sunt prezentate în detaliu circuitele acreditivului si incasso-ului. Sunt prezentate pe larg creditele, de câte tipuri sunt acestea, care sunt conditiile de contractare, ce trebuie sa stie o persoana fizica sau o firma când doreste sa contracteze un credit, cu alte cuvinte sa înteleaga cum gândeste o banca cand îi analizeaza cererea de creditare pentru a putea anticipa rezultatul.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/banking.html

_______

Cursuri Societati, Contracte si Operatiuni Comerciale - Premium

Cursul prezinta formele de organizarea societatilor comerciale, etapele constituirii persoanei juridice, modul de elaborare a actului constitutiv, obiectul de activitate si de câte tipuri pot fi societatile comerciale. Ca element de noutate sunt prezentate societatile off-shore, societatile multinationale si societatile europene. In a doua parte a cursului sunt descrise pe larg modalitatile de încheire a contractelor comerciale, sunt prezentate contractele uzuale cât si cele speciale (agency, leasing, franchising, report, cont curent, garantie, mandat, comision, concesiune, licenta, know-how, consulting-engineering). Cursul contine numeroase resurse cum ar fi modelul de act constitutiv cât si modele din contractele prezentate.
Cursul se adreseaza persoanelor care au cunostinte începator spre mediu în domeniu.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/mru.html
FOARTE UTIL! Click aici sa ceri o oferta de cursuri.
Sau trimite-ne un email la office-arond-cursuriaz.ro :)

 
CursuriAZ - Toate cursurile de management din Romania si orice alte cursuri sau traininguri vrei :)