CursuriAZ.ro - Toate cursurile din Romania. Cursuri contabilitate, cursuri engleza, cursuri marketing, cursuri vanzari, cursuri pregatire,  cursuri dans, cursuri online

CURSURI CALCULATOARE

Vezi toata lista de cursuri calculatoare din Romania. Cursuri de la A la Z :).

Homepage CursuriAZ.roToate cursurile din RomaniaToate cursurile din Romania pe categoriiToate cursurile din Romania pe oraseOrganizatori de cursuriContact CursuriAZ.ro


cursuri engleza
cursuri dans
cursuri online
cursuri contabilitate
cursuri gratuite
cursuri de calificare
cursuri management
cursuri calculatoare
cursuri 2009
cursuri masaj


Stii un curs super tare?
Da-ne un mail si recomanda-l:
office-la-cursuriAZ-ro

 

Cursuri calculatoare


In ziua de azi, daca vrei sa castigi bani seriosi, trebuie sa stii sa lucrezi pe calculator. Daca ai avut norocul ca de mic copil sa stai cu laptopul in nas si sa inveti word, excel, outlook si asa mai departe e bine. Sau sa fii invatat calculatoare pe parcurs.

Altfel, singura solutie pentru tine este sa faci cel putin un curs din lista de cursuri calculatoare. Asa vei invata usor, indrumat de un specialist in cursuri calculatoare si vei asimila repede materia. Mai ales daca ai un calculator acasa pe care sa exersezi. Incearca asadar sa gasesti in lunga lista de cursuri calculatoare pe care o avem aici pe CursuriAZ ceva care sa ai nevoie. Cursuri de Word, Cursuri de Adobe, Cursuri de programare, Cursuri de HTML. Orice ai face, trebuie sa te pui la punct, altfel o sa pierzi imens. Iti dorim multa bafta!

_________

Cursuri de Webdesign si Tehnologii Web - Premium

Cursul īsi propune sa familiarizeze cursantii cu termenii si tehnologiile folosite pe internet, construirea paginilor web, metodele de comunicare prin intermediul culorilor, imaginii si formei, cu realizarea si folosirea de formulare si aplicatii interactive. In final sunt prezentate informatii importante despre gazduirea site-urilor, caracteristicile tehnice necesare, publicarea si modalitatile de promovare a site-urilor. Toate aceste notiuni sunt explicate īntr-o maniera simpla si atragatoare prin intermediul exemplelor practice.
Cursul se adreseaza persoanelor care au cunostinte īncepator spre mediu īn domeniu.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/webdesign.html

_______

Cursuri Office pentru Afaceri - Premium

Fiecare dintre noi am invatat singuri sa si credem ca stim sa lucram cu aplicatiile din suita Office si avem impresia ca avem destule cunostinte si stim aproape totul pana auzim de termeni precum tabel pivotant, generare automata de scrisori utilizand o baza de date, numerotarea automata a celulelor, formatarea avansata a celulelor, validarea automata a datelor in Excel, functii statistice, filtrare avansata, audit de erori si formule si toate functiile mai putin cunoscute dar care ne pot usura munca extrem de mult daca le-am cunoaste si ne-ar reduce timpul de lucru cu cel putin 80%.

Din acest motiv cursul de Office pentru Afaceri sa adreseaza atat incepatorilor care pot porni de la zero cat si persoanelor cu cunostinte medii deoarece pot afla detalii importante si functii care le pot ajuta sa ajunga la nivel avansat la finalul cursului si in plus pot reducere de exemplu timpul de lucru de la 50 de minute la doar 15 min. marind productivitatea si eficienta si eliminand operatiunile de rutina.

In primele lectii vor fi prezentate in detaliu functiile de baza ale programelor din suita Office, apoi vom trece la metodele de eficientizare si automatizare a introducerii de date, la functii avansate de verificare si corectare automata in excel, iar la final ne vom concentra asupra functiilor avansate: filtrari, rapoarte automate, functii monetare, contabile, financiare, statistice, matematice. Totul poate deveni mai simplu - invatam, automatizam, castigam timp si eficienta.

Invatarea se bazeaza 100% pe practica si modele detaliate de efectuare a operatiunilor pas cu pas incat totul sa fie foarte usor.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/cursuri_office_excel.html

_______

Cursuri Adobe Photoshop
Cursuri Adobe Illustrator
Cursuri Corel Draw
Cursuri Digital Workflow
Cursuri Design
Cursuri Digital Imaging
Cursuri Compozitie
Cursuri Pre-Press (pregatire pentru tipar)

Toate aceste cursuri sunt oferite de firma Visual Illusionist
.

________

Cursuri Microsoft Office - de la Pro Management


Unit 1: Your First Look at Project Management and Project
The Project Management Process and Microsoft Project
Learning Project Basics
Create and Manage a Project
Unit 2: Building a Project Plan
Creating a Project Plan File and Calendar
Adding and Organizing Tasks
Scheduling the Project by Linking Tasks
Listing the Resources You Need
Assigning Resources to Tasks
Enhancing Task and Resource Information
Unit 3: Finalizing and Launching a Project
Reviewing and Adjusting the Plan
Setting the Baseline and Tracking Work
Unit 4: Reviewing and Sharing Results
Using and Printing Views
Reporting Project Information
Other Ways to Share and Communicate
Enhancing Control with Resource Pools and Master Projects

FOARTE UTIL! Click aici sa ceri o oferta de cursuri.
Sau trimite-ne un email la office-arond-cursuriaz.ro :)

 
CursuriAZ - Toate cursurile de calculatoare din Romania si orice alte cursuri sau traininguri vrei :)