CursuriAZ.ro - Toate cursurile din Romania. Cursuri contabilitate, cursuri engleza, cursuri marketing, cursuri vanzari, cursuri pregatire,  cursuri dans, cursuri online

CURSURI MARKETING

Vezi toata lista de cursuri marketing din Romania. Cursuri de la A la Z :).

Homepage CursuriAZ.roToate cursurile din RomaniaToate cursurile din Romania pe categoriiToate cursurile din Romania pe oraseOrganizatori de cursuriContact CursuriAZ.ro


cursuri engleza
cursuri dans
cursuri online
cursuri contabilitate
cursuri gratuite
cursuri de calificare
cursuri management
cursuri calculatoare
cursuri 2009
cursuri masaj


Stii un curs super tare?
Da-ne un mail si recomanda-l:
office-la-cursuriAZ-ro

 

Cursuri marketing


Marketingul este o disciplina foarte banoasa, daca o faci bine. Esti foarte apreciat, ai sansa sa te plimbi mult, te distrezi la locul de munca, faci o gramada de evenimente. Ce sa mai… este o disciplina extrem de distractiva. Daca vrei sa te apuci de ea, ai mai multe variante. Prima este sa faci Facultatea de Marketing de la ASE, asa cum am facut eu (dar pierzi patru ani si nu te ajuta foarte mult. Poti sa citesti carti de marketing. Dureaza mult mai putin, dar nu are cine sa iti raspunda la intrebari. Te poti abona la forumuri de discutii pe acest subiect. Mai mult afara, ca in romania nu stiu sa existe asa ceva, ma refer la forumuri serioase. Sau poti sa faci cursuri marketing cu niste meseriasi.

Pe cursuriAZ avem o lunga lista de cursuri marketing, din care tu sa iti poti alege ce ai nevoie. Si odata ce ai bazele, obtinute dupa astfel de cursuri de marketing, poti sa construiesti peste. Te poti documenta in acest domeniu sumplimentar, poti discuta cu diversi guru in domeniu, te poti duce la conferinte pe specific de marketing. Oricum, urmarea unor cursuri marketing este un prim pas, care iti va da o directie! Mult noroc, viitorule marketer. Vezi ce iti oferim noi ;) Si daca iti place, poate ne recomanzi mai departe!

_______

Cursul de Marketingul Afacerilor - Premium

Cursurile īsi propune familiarizarea cu termenii si tehnicile uzuale din domeniul marketingului pentru a īntelege īn detaliu activitatea si procesele de marketing din cadrul unei firme. De asemenea, cursul urmareste sa furnizeze informatiile de baza despre analizarea pietei, concurentei, modul de creare a produselor, strategiile de preturi si distributie cāt si despre campania de promovare si, īn final, realizarea planului de marketing. Se pune un accent deosebit pe partea de distributie si rolul pe care īl au sistemele moderne de distributie utilizate īn prezent.
Cursul se adreseaza persoanelor care au cunostinte īncepator spre mediu īn domeniu.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/marketing.html

_______

Cursuri de Advertising - Publicitate si Promovare - Premium

Cursul prezinta īn detaliu formele de promovare existente si pune accent pe realizarea planului de promovare si a campaniei publicitare. De asemenea, sunt oferite informatii despre modul īn care sunt stabilite obiectivele campaniei, desfasurarea campaniei de promovare si metodele de analiza a rezultatelor. La sfārsitul cursului absolventii vor sti sa conceapa si sa realizeze o campanie de promovare, indiferent de domeniul de activitate.
Cursul se adreseaza persoanelor care au cunostinte nivel īncepator īn domeniu.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/promovare.html

________

Cursuri de Comunicare in Afaceri - Premium

Cursul īsi propune familiarizarea cu termenii si tehnicile uzuale de comunicare īn afaceri, dar si prezentarea de metode de eficientizare a comunicarii. De asemenea, cursul urmareste sa furnizeze informatii valoroase despre eficientizarea comunicarii īn afaceri, cum sa cream profilul si sa interactionam cu interlocutorul nostru folosind analiza scrisului, tonului si ritmului vorbirii, cum sa realizam documentele uzuale folosite īn afaceri dar si cum sa īntelegem si sa folosim īn avantajul nostru limbajul trupului, spatiului, vestimentatiei, timpului, tacerii, culorilor si multe altele. īn curs sunt prezentate numeroase tehnici de eficientizare si optimizare a comunicarii, tehnici si metode de succes utilizate de specialistii īn programare neurolingvistica si analiza tranzactionala. īn concluzie, cursul este absolut necesar oricui doreste sa comunice eficient, chiar indiferent de mediul profesional īn care se afla.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/comunicare.html

________

Cursuri de PR - Relatii Publice in Afaceri - Premium


Cursul propune īntelegerea conceptului de imagine si a importantei sale pentru companii, cunoasterea activitatilor principale de PR, a elementelor de baza pentru realizarea unei strategii de relatii publice; aflarea si aprofundarea detaliilor despre materialele importante īn cadrul activitatii de relatii publice precum si notiuni despre specialistul īn relatii publice si gestionarea crizelor. Sunt propuse teme practice de realizare de comunicari interne, comunicate de presa si majoritatea activitatilor care tin de domeniul relatiilor publice dintr-o firma.

Cursul se adreseaza persoanelor care au cunostinte īncepator, usor spre mediu īn domeniu.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/relatiipublice.html

_________


Cursuri de Jurnalism si Comunicare Media - Premium

Cursul de Jurnalism si Comunicare Media se adreseaza in primul rand persoanelor care doresc sa invete intr-un timp relativ scurt bazele jurnalismului, ce atributii are un jurnalist si ce inseamna aceasta profesie. Vom afla mai intai ce reprezinta sursele in jurnalism, ce este responsabilitatea profesionala, de cate feluri este jurnalismul iar apoi vom studia in detaliu stirea, interviul, reportajul, amcheta, editorialul cat si jurnalismul de opinie. In final vom insista pe jurnalismul radio, de televiziune si cel mai important pe jurnalismul online care are cel mai mare potential de dezvoltare. Va propunem un curs complex, cu extrem de multe exemple practice, realizat intr-o maniera foarte accesibila care are ca scop formarea abilitatilor necesare oricarui viitor jurnalist de succes.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://www.academiadeafaceri.ro/cursuri_jurnalism_comunicare_media.htmlFOARTE UTIL! Click aici sa ceri o oferta de cursuri.
Sau trimite-ne un email la office-arond-cursuriaz.ro :)

 
CursuriAZ - Toate cursurile marketing din Romania si orice alte cursuri sau traininguri vrei :)