CursuriAZ.ro - Toate cursurile din Romania. Cursuri contabilitate, cursuri engleza, cursuri marketing, cursuri vanzari, cursuri pregatire,  cursuri dans, cursuri online

CURSURI RESURSE UMANE

Vezi toata lista de cursuri de resurse umane din Romania. Cursuri de la A la Z :).

Homepage CursuriAZ.roToate cursurile din RomaniaToate cursurile din Romania pe categoriiToate cursurile din Romania pe oraseOrganizatori de cursuriContact CursuriAZ.ro


cursuri engleza
cursuri dans
cursuri online
cursuri contabilitate
cursuri gratuite
cursuri de calificare
cursuri management
cursuri calculatoare
cursuri 2009
cursuri masaj


Stii un curs super tare?
Da-ne un mail si recomanda-l:
office-la-cursuriAZ-ro

 

Cursuri resurse umane


Este excelent sa fii in resurse umane cand este criza. Pentru ca ai painea si cutitul, cel putin in teorie. Sa fii in resurse umane cand este criza de locuri de munca este un lucru super.

De aceea incercam sa va prezentam cat mai multe cursuri de resurse umane. Cursuri de resurse umane organizate de firme de renume din Romania si afara, cursuri de resurse umane care te vor ajuta sa evoluezi in cariera.

Resursele umane presupun foarta multa psihologie, teorie, cunoasterea oamenilor, atat politica de personal cat si partea de evaluare. Cursurile de resurse umane va ajuta mai ales daca veti gasi un post intr-o multinationala. Altfel, in firme romanesti, daca aveti nenorocul sa gasiti un patron cu ochelari de cal, care nu intelege conceptul de RESURSE UMANE, va va fi foarte greu sa profesati cea ce invatati.

Cam atat. Daca va intereseaza asadar cursurile de resurse umane, speram sa gasiti cea mai buna varianta pentru voi aici, pe cursuriAZ.ro

________

Cursul Managementul eficient al Resurselor Umane - Premium

Cursul prezinta metode moderne de selectie a personalului, metode de sustinere a interviului de catre angajator, metode de testare a abilitatilor si aptitudinilor unui candidat, elementele componente ale contractului de munca, modul de administrare a personalului si organigramei institutiei, modul de calculare si realizare a salariilor precum si raporturile de munca si relatiile pe care le are angajatorul cu institutiile statului. Cursul se adreseaza atāt angajatorilor cāt si angajatilor.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/mru.html

 

___________________

Cursuri de Dezvoltare Personala. Dezvoltarea Relatiilor Interumane - Premium


Cursul īsi propune sa īnvete cursantii sa aiba succes īn activitatile pe care le īntreprind, oferindu-le metode si tehnici moderne de optimizare si eficientizare a comunicarii si modului de stabilire si mai ales de intretinere a relatiilor interumane. Este un curs necesar tuturor celor care doresc sa aiba succes īn viata si, mai mult , doresc sa īsi īmbunatateasca viata. Sunt oferite metode si tehnici de relaxare, de realizare a obiectivelor, de planificare a timpului, de controlare a emotiilor, de imbunatatire a comunicarii verbale cu cei din jur.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/dri.html

__________

Cursuri de Comunicare interna in firma - Premium

Peste tot īn lume si indiferent de domeniu, succesul unei organizatii depinde de oamenii din care este alcatuita. Angajatii se simt deseori marginalizati si nu produc performanta asteptata, iar acest lucru se īntāmpla īn primul rānd datorita unei lipse de comunicare īntre membrii organizatiei respective sau unei comunicari defectuoase. Īn cele din urma, succesul unei organizatii depinde de oameni si de capacitatea lor de a comunica obiectivele propuse.

Cursul prezinta pe parcursul celor 10 lectii metode practice de fixare a obiectivelor de comunicare in grup sau cu persoane dificile, de invingere a stresului din viata cotidiana si personala, de folosire a creativitatii in problemele personale si profesionale si de rezolvare a conflictelor de depasire a barierelor de comunicare. In final sunt prezentate detalii importante despre comunicarea interna, cum se realizeaza, cum se interpreteaza feed-back-ul, cum se realizeaza o strategie de comunicare interna, cum se rezolva sau negociaza situatiile conflictuale din cateva tehnici si metode de imbunatatire a comunicarii interne.

Mai multe detalii despre acest curs la adresa: http://academiadeafaceri.ro/artacomunicarii.html
FOARTE UTIL! Click aici sa ceri o oferta de cursuri.
Sau trimite-ne un email la office-arond-cursuriaz.ro :)

 
CursuriAZ - Toate cursurile de management din Romania si orice alte cursuri sau traininguri vrei :)