Cursuri de online marketing

Daca va intereseaza sa faceti cursuri de online marketing, atunci va recomand cursurile tinute de Constantin “Noro” Ferseta. Sunt singurele din Romania care au o abordare sistematica a mediului online si care ajuta cursantii sa inteleaga si sa vada cum pot folosi instrumentele electronice ca sa isi creasca vanzarile.

Cursurile de online marketing se organizeaza la cerere, fiind impartite pe module. Astfel, exista cursuri de SEO, cursuri de email marketing, cursuri de optimizare situri din punct de vedere al vanzarii, cursuri de creare de comunitati, cursuri de dezvoltare web, cursuri de mobile marketing.

Cursurile de online marketing sunt in momentul de fata din ce in ce mai cerute de companii, pentru a oferii angajatilor acestora o sansa suplimentara, pentru a depasi cu bine momentul crizei. Deasemenea, cursurile de online marketing pot fi urmate si de indivizi, problema principala fiind pretul, destul de ridicat.

Insa, ca in orice business, trebuie sa faci un calcul de oportunitate. Cat investesti si cat scoti. Fata de multe alte cursuri, cursurile de online marketing au ROI garantat.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  5 comments for “Cursuri de online marketing

 1. livia giumerca
  06/07/2009 at 12:02 am

  Buna ziua. Inteleg ca acest curs este on-line si este tinut de dl. Ferseta. informatia este de pe cursuriAZ.ro
  Multumesc

 2. Minodora
  10/06/2010 at 4:22 pm

  Este acest curs acreditat? Se da diploma recunoscuta? Eventual de toate ministerele…?

 3. 06/04/2011 at 10:58 pm

  A participat cineva la cursurile astea? Poate sa dea feedback?

 4. Je
  29/06/2011 at 3:40 pm

  Daca era Cateora, Kotler, DA!
  Cine ie asta????

 5. 09/12/2012 at 6:52 pm

  Noi organizam lunar cursuri de marketing online, SEO si Google AdWords. Certificarile recunoscute in domeniu le elibereaza chiar Google, acest cursuri din Romania se urmeaza pentru a invata marketingul online in mod practic de la persoane cu experienta in domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *