Am raspuns la intrebarile tale, partea II-a

Marti, 17 martie, ora 20:00 voi incepe o serie noua de inregistrari, in care trecem prin toata fizica mdoerna, urmarind cartea Fizica Povestita. Dupa ce se termina videoul de marti (20:00) intram cu toti pe Discord ( www.discord.gg/presura ) pe canalu AUDIO de dezbateri, acolo unde voi raspunde LIVE la intrebarile voastre. O parte din raspunsuri vor face parte dintr-un video ulterior. Va astept deci Marti, 17 martie, ora 20:00 la un nou video si apoi pe Discord!
Inregistrarea este mai veche. Prima parte se gaseste aici: https://www.youtube.com/watch?v=LVR1PxHyj2E

Cartea “O calatorie prin Univers”: t.ly/RkRED
Cartea Fizica Povestita: https://bit.ly/2YsKaAc
https://patreon.com/cristianpresura
https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
https://www.instagram.com/cristianpresura/

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

  9 comments for “Am raspuns la intrebarile tale, partea II-a

 1. 14/03/2020 at 1:43 pm

  Marti, 17 martie, ora 20:00 voi incepe o serie noua de inregistrari, in care trecem prin toata fizica mdoerna, urmarind cartea Fizica Povestita. Dupa ce se termina videoul de marti (20:00) intram cu toti pe Discord ( http://www.discord.gg/presura ) pe canalu AUDIO de dezbateri, acolo unde voi raspunde LIVE la intrebarile voastre. O parte din raspunsuri vor face parte dintr-un video ulterior. Va astept deci Marti, 17 martie, ora 20:00 la un nou video si apoi pe Discord!

 2. 15/03/2020 at 4:29 pm

  Materie ,antimaterie, atomi,electroni,protoni, fizică, știință, bla,bla,bla,bla intuneric- lumină, viață- moarte,ordine- dezordine,bine- rău etc….ce aveți mă? Mînca- va- r virusul corona. Păi nu tot papa pentru viermișorii ajungem. ?Ce tot vă scremeți atât.??

 3. 15/03/2020 at 5:16 pm

  Buna ziua. Ce părere aveți despre echipa de ingineri din cadrul University of New South Wales din Australia, care au reușit să controleze nucleul unui singur atom prin folosirea câmpurilor electrice? Mulțumesc anticipat pentru raspuns.

 4. 15/03/2020 at 10:57 pm

  Multumim foarte mult pentru lamuriri

 5. 16/03/2020 at 12:30 am

  Domnul Presura,va rog eu frumos vizionati urmatorul videoclip si gasiti acolo exact ce este lumina,magnetismul si electricitatea,bazat pe studiile domnului Nikola Tesla. Este valabil pentru oricine isi doreste sa inteleaga unele lucruri cu adevarat. Va rog fara tentative de commenturi inteligente aruncate inapoi,lucrurile sunt studiate si demonstrate,iar Tesla si Steinmetz au fost intradedvar geniile umanitatii,nu pot fi combatuti. https://www.youtube.com/watch?v=dd6IsYLCOZc

 6. 16/03/2020 at 12:59 am

  Pt ultima intrebare. Nu exista viteza intunericului, intunericul este doar lipsa luminii deci nu are viteza.

 7. 16/03/2020 at 1:21 am

  Am si eu intrebare… Lumina este o radiatie electromagnetica, cum poate aceasta sa se propage prin Spatiu, adica prin vid ? Eu inteleg ca ea se deplasează intr-un mediu din aproape in aproape, dar cum se deplasează in vid ? Profesorul meu de fizica din liceu a considerat impertinenta intrebarea si am primit un mare 2, deci acum am ocazia sa primesc un raspuns mai detaliat, mereu m-a fascinat lumina si forta electromagnetica.

 8. 16/03/2020 at 10:30 am

  Tabelul lui Mendeleev cuprinde atomii de energie care formeaza materia vizibila noua, deci tot ce apare in spectrul nostru vizibil este .. .energie aparuta din Energia Divina Vie care umple infinitul ce ne inconjoara.
  Einstein si Tesla credeau in Dumnezeu.
  D-vstra puteti accepta un adevar deja stiut … ca Dumnezeu este Energie Divina Vie care umple infinitul ce ne inconjoara, fara miscare si fara timp in interior ??????
  Este adevarul suprem de la care pleaca cunoasterea iar teoria aceea stupida cu Big Bang a fost inventata de catre atei- cei care vor sa-l ascunda pe Dumnezeu si au un nivel de cunoastere mediocru.
  Va puteti depasi conditia actuala de negare a lui Dumnezeu ?
  Eu va pot trimite cartea….Esenta Existentei Umane , scrisa in asa fel incat orice om intelege ce este Dumnezeu la modul real si cum decurge viata in univers – suficient pentru nivelul de cunoastere la care este umanitatea in prezent.
  draguflorin66@yahoo.com – adr mea de email, dati un semn si va trimit cartea.
  Succes mai departe.

 9. 16/03/2020 at 12:17 pm

  Domnule Cristian ati putea face un video despre bomba atomică?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *