Skip to content

Călătoria in timp- fragment mini curs

Călătoria in timp- fragment mini curs

Toate cursurile sunt discuții deschise care se desfășoară natural și în simplitatea a ceea ce suntem noi. Subiectele atinse se bazează pe Înțelegerea a ceea ce este în fizic, astral și atemporal pentru că o să vezi că este necesar în practică să Înțelegi cum funcționează energiile, să Înțelegi conceptele fizicii cuantice. Fiecare curs o să-ți aducă Conștientizări pe măsură și nu numai odată o să dai înapoi pentru a putea asimila informațiile.
Tot ce vei auzi și Înțelege sunt din Întâmplările și Înțelegerile pe care eu le-am acumulat pe parcursul anilor din desele ieșiri în astral și atemporal.
Dacă ai ajuns pe acest Site, dacă rezonezi cu informațiile inedite cu siguranță Sinele tău interior te-a îndrumat spre mine pentru simplu fapt ca ești un Spirit Puternic, frumos și pregătit/ă pentru următorii Pași spre Eliberare.
Sutele de informații și cursuri pe majoritatea nu ii ajută să atingă noi nivele de Conștiință pentru simplul fapt că nici îndrumătorii lor nu au atins nivele superioare în trăire… și atunci totul a devenit comercial si artificial.
Dacă ești pregătit/ă să intri în echipa noastră ai susținere și ajutor!
https://pasi-spre-eliberare.com/cursuri/
Dacă informația te-a ajutat si Ființa ta simte să mulțumească creatoarei, poți să faci o donație aici:
https://pasi-spre-eliberare.com/contact/
Mulțumesc, Om Frumos…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *