Skip to content

CTO Andrew Brown la examenele de certificare DevOps + Cloud [freeCodeCamp Podcast #120]

CTO Andrew Brown la examenele de certificare DevOps + Cloud [freeCodeCamp Podcast #120]

În episodul din această săptămână al podcastului, fondatorul freeCodeCamp, Quincy Larson, îl intervievează pe Andrew Brown, un CTO devenit co-fondator al ExamPro.co. Andrew a creat acest site web de pregătire pentru examenul de certificare în cloud împreună cu un alt Andrew – tot din Canada, care iubește și Star Trek.

Vorbim despre începutul carierei lui Andrew în repararea computerelor în anii 90 și despre munca sa de dezvoltare web independentă. Acestea au dus în cele din urmă la locuri de muncă și promovări care l-au adus la nivelul CTO.

Andrew le împărtășește, de asemenea, sfaturile sale dezvoltatorilor care doresc să învețe DevOps și Cloud Engineering și care certifică să acorde prioritate.

Andrew suferă de disfonie de tensiune musculară, o boală care provoacă pierderea vocii. Împărtășește cum folosește instrumentele AI pentru a ocoli acest lucru.

Andrew vorbește și despre dragostea lui pentru Tetris Attack (cunoscut și sub numele de Panel de Pon sau Pokémon Puzzle League). El a construit un port perfect pentru cadru pentru joc online competitiv.

Și, desigur, episoadele preferate ale lui Andrew Star Trek din toate timpurile.

Poți ghici ce linie de bas cânt la basul meu în timpul introducerii? Este tema dintr-un desen animat din anii ’90.

Asigurați-vă că urmați podcastul gratuitCodeCamp în aplicația dvs. de podcast preferată. Și împărtășește acest podcast cu un prieten. Să inspirăm mai mulți oameni să învețe să codifice și să-și construiască o carieră în tehnologie.

De asemenea, vreau să le mulțumesc celor 8.933 de oameni amabili care ne susțin organizația de caritate în fiecare lună și care fac posibil acest podcast. Puteți să vă alăturați lor și să ne susțineți misiunea la: https://www.freecodecamp.org/donate

Link-uri despre care vorbim în timpul interviului:

Doar câteva dintre numeroasele cursuri de pregătire pentru certificarea în cloud freeCodeCamp ale lui Andrew. (El mai are zeci pe canalul YouTube al lui freeCodeCamp): https://www.freecodecamp.org/news/author/andrew/

Site-ul său, ExamPro.co: https://www.exampro.co/

Joc de browser simulator American Mall de Bloomberg: https://www.bloomberg.com/features/american-mall-game/

Podcastul The Greatest Generation: https://maximumfun.org/podcasts/greatest-generation/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *