Curs Cisco Certified Network Associate

Curs Cisco Certified Network Associate

Descriere Curs Cisco Certified Network Associate

CCNA Exploration

CCNA Exploration ofera o privire de ansamblu asupra retelisticii, de la concepte fundamentale la aplicatii si servicii avansate de retea. Acest curs este impartit in patru module (Network Fundamentals, Routing Protocols and Concepts, LAN Switching and Wireless, Accessing the WAN) si este in special recomandat celor care isi doresc cunostinte aprofundate in domeniul retelelor de calculatoare.
Fiecare modul costa 450 RON pentru persoane fizice, elevii si studentii beneficiind de o redecere de 100 RON pentru fiecare modul in parte.

CCNA Discovery

Cursul Cisco Certified Network Associate ofera baza fundamentala teoretica si practica pentru o cariera in retelistica, oferind studentilor oportunitatea familiarizarii cu concepte atat elementare, cat si mai avansate din acest domeniu.
Cursul este destinat in special elevilor de liceu si din invatamantul universitar. Studentii care se inscriu la acest curs nu au nevoie de cunostinte prealabile in domeniu.
Acest curs este impatit in patru module: Networking for Home and Small Businesses, Working at a Small-to-Medium Business or ISP , Introducing Routing and Switching in the Enterprise, Designing and Supporting Computer Networks.
Fiecare modul costa 450 RON pentru persoane fizice, elevii si studentii beneficiind de o redecere de 100 RON pentru fiecare modul in parte.

CCNA Security

CCNA Security constituie primul pas spre intelegerea conceptelor si protocoalelor folosite pentru securizarea unei retele. Se adreseaza in mod special celor interesati de domeniul securitatii si care doresc sa urmeze traseul de Cisco Certified Security Professional, fiind primul pas necesar in obtinerea certificarii CCSP. Pretul este de 550 Ron pentru persoane fizice si de 450 Ron pentru elevi si studenti

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *