Curs Cisco Certified Network Professional

Curs Cisco Certified Network Professional

Descriere Curs Cisco Certified Network Professional

CCNP este gandit ca o continuare a CCNA, adaugand configuratii de retelistica mai complexe si laboratoare de design si troubleshooting.
Acest curs este adresat celor care au deja cunostinte in domeniul retelelor de calculatoare, dar care doresc sa le aprofundeze.
Curs Cisco Certified Network Professional a fost intial structurat pe patru module: Building Scalable Interworks (BSI), Implementing Secure Converged Wide – Area Networks (ISCW), Building Multilayer Switched Networks (BMSN), Optimizing Converged Networks (ONT).
In prezent, CCNP BSI si-a schimbat denumirea in ROUTE, CCNP BMSN in SWITCH, iar CCNP ISCW si CCNP ONT s-au contopit si au format modulul TSHOOT.
Studentii cursului de ROUTE vor invata sa planifice, sa configureze si sa verifice implementarea solutiilor complexe de rutare pentru retele de tpiul LAN si WAN ale intreprinderilor, folosind o serie de protocoale de rutare.
Studentii cursului de SWITCH vor invata sa planifice, sa configureze si sa verifice implementarea solutiilor complexe pe baza de switch-uri, folosind Cisco Enterprise Campus Architecture.
Cursul TSHOOT ajuta cursantii sa invete sa monitorizeze si sa asigure o mentenanta complexa, a retelelor companiilor, retele care au la baza solutiile insusite prin cursurile de ROUTE si SWITCH.
Un factor important de luat in seama pentru acest curs este necesitatea de a fi absolvit toate cele patru module de CCNA inainte de inceperea oricarui curs de CCNP.

Persoanele fizice vor trebui sa plateasca pentru acest curs 800 RON, in timp ce elevii si studentii vor plati 600 RON.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *