Curs contabilitate

Curs de contabilitate. Recunoastem ca nu o sa ajungi niciodata un expert contabil urmand doar niste cursuri. Dar daca nu ai deloc habar ce inseamna, primul lucru este sa incepi cateva cursuri de contabilitate primara. Astfel te va ajuta sa-ti organizezi mai bine cheltuielile, vei sti sa gestionezi mai bine banii si sa mai faci si ceva economii.

Daca ai propria firma, cursurile de contabilitate te vor ajuta si mai mult. Gandeste-te ca e bine sa inveti sa-ti faci un excel cu toate veniturile si cheltuielile lunare si vei stii clar pe ce s-au dus banii luna asta, cand ai un control pe cap si nu stii cum sa dai de contabila. Cursurile de contabilitate sunt si ele pe diferite module. Asa ca daca ai reusit sa treci de contabilitatea primara, apucate de cursurile de contabilitate avansata.

Vei avea de invatat aici cum sa-ti organizezi cheltuielile si vei sti sa citesti mul mai usor un bilant sau o balanta contabila. Gandeste-te ca nu costa mult si niciodata un curs de contabilitate nu este o pierdere de timp. Mai ales intr-un an de criza. Fa acum un curs contabilitate!

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Post navigation

  8 comments for “Curs contabilitate

 1. 13/09/2009 at 2:27 pm

  As vrea sa mi dati mai multe detalii despre cursul de contabilitate! daca se poate face in cluj,durata cursului,pretul etc. si un numar de telefon unde pot gasi informatii mai concrete. Va multumesc

 2. felicia
  13/11/2009 at 1:39 pm

  buna ziua am gasit cursul pe http://www.CursuruAZ.ro va rog sa imi dati mai multe detali despre cursul de contabilitate primara, eu nu stiu nimic despre contabilitate si a-si dori sa incep cu un curs de contabilitate primara.
  a-si dori sa stiu cat costa un asemenea curs,care este programul, daca se face si la cluj si un nr de telefon daca se poate. va multumesc pentru intelegere!

 3. rodika
  26/11/2009 at 10:28 am

  as dori sa aflu si eu kat dureaza kursul,pretul…….mai multe informatii

 4. florian
  22/12/2009 at 1:35 pm

  Buna ziua!Am gasit anuntul despre cursurile de contabilitate pe site-ul http://www.CursuriAZ.ro si as dori sa obtin mai multe informatii :
  -cate ore are cursul
  -care este pretul acestui curs
  -cursul are si ore practice si teoretice
  -de cate ori pe saptaman are loc sustinerea cursului
  -unde anume se tin aceste cursuri in Bucuresti
  multumesc

 5. Roxana Bogdan
  09/03/2010 at 6:14 pm

  Buna ziua!
  As vrea sa mi dati mai multe detalii despre cursul de contabilitate! Daca se poate face in Timisoara,durata cursului,pretul etc. si un numar de telefon unde pot gasi informatii mai concrete. Va multumesc!

 6. iulia
  24/05/2010 at 9:47 am

  Doresc sa primesc cursurile de contabilitate.
  Am gasit cursul datorita http://www.CursuriAz.ro

 7. 29/01/2012 at 3:36 pm

  Detalii privind aceste cursuri puteti afla, sunand la nr. 0722.22.60.22

 8. cerasela
  26/11/2012 at 9:35 pm

  as dori mai multe detali in ceea ce privesc cursurile de contabilitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *