Skip to content

Curs masaj clasic somatic – Cursuri Acreditate

Curs masaj clasic somatic – Cursuri Acreditate

Curs masaj clasic somatic – Durata de studii: 10 saptamani – 3 luni (intensiv), calificare obtinuta: tehnician maseur – initiere (competente in masaj clasic somatic, masaj anticelulitic, masaj intretinere corporala) – certificat calificare coloristica gri – 180 ore

Masajul suedez, cunoscut si sub denumirea de masaj somatic, este considerat una dintre cele mai vechi terapii, fiind constituit dintr-o prelucrare metodica normala a partilor moi ale organismului in scop fiziologic sau curativ profilactic. Tehnicile de masaj clasic suedez (masaj clasic somatic) sau masaj limfatic practicate cu maiestrie, au efecte deosebit de benefice asupra sanatatii, conditiei fizice si aspectului general al corpului pacientilor de orice varsta.

Masajul clasic suedez (masaj clasic somatic) asigura o functionalitate perfecta a organismului persoanelor aparent sanatoase, creste tonusul muscular si totodata relaxeaza sistemul nervos, stimuleaza organele interne si intretine starea de sanatate si echilibru psihic al pacientilor la orice varsta, prevenind astfel dizarmoniile functionale ce ar putea duce la o dereglare a sanatatii prin aparitia si instalarea bolii in sine.

Prin masajul adecvat, efectuat cu competenta sunt stimulate majoritatea functiilor corporale si a organelor si tesuturilor – pielea, muschii, tendoanele, nervii, glandele endocrine, organele digestive si sexuale, coloana vertebrala etc.

Datorita intensificarii circulatiei sanguine, a limfei si influxului nervos, se obtine o revigorare pregnanta a intregului organism, este ameliorata mobilitatea articulatiilor si ligamentelor, sunt stimulate circulatia sanguina si limfatica precum si metabolismul si se amplifica totodata eliminarea toxinelor din corp.
……………………………………………………………………………………………………….
Reflexo-Vital este imaginea umană, caldă, a oamenilor obișnuiți care muncesc, care se bucură sau care suferă, care întimpină o problemă sau care se bucura de o realizare în viața lor.
În salonul nostru ne bazăm pe experiența sănătății (Health Experience) și acesta este scopul principal atât pentru noi ca terapeuți cât și pentru clienții noștri. Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănătății dumneavoastră.
Astfel în salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.
De asemenea Reflexo-Vital Health Experience Bacău organizează cursuri de formare profesională – tehnician maseur și cosmetică – atât în Bacău cât și în Focșani, Onești, Iași și Piatra Neamț. Cursurile sunt acreditate în România și Uniunea Europeană.

Reflexo Vital Bacău
Bacău, Str. 9 Mai, Nr. 58
Luni – Vineri:10:00 – 18:00
Sâmbătă:doar la programări
Duminica:închis
Telefon: 0744.661.651

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *