Cursuri Administrator De Retea

Cursuri Administrator De Retea

Descriere Cursuri Administrator De Retea

O PROFESIE DE TOP IN IT&C
Fie ca este vorba de o companie multinationala cu mii de angajati sau de o firma de cativa oameni, reteaua de calculatoare este o necesitate. Cum este si firesc, fiecare retea este proiectata si gestionata de un administrator. In sprijinul celor dornici de initierea in aceasta profesie, dar si al celor care doresc sa isi aprofundeze cunostintele, Institutul Eurocor a dezvoltat cursul de Administrator de Retea.

NICIO COMPANIE FARA ADMINISTRATOR DE RETEA
Indiferent de tipul si marimea firmei, administratorul de retea este cel care gestioneaza licentele pentru orice software utilizat, bugetul alocat retelei si achizitiile, asigura functionarea hardware-ului si software-ului, rezolva toate problemele legate de calculatoare si imprimante. Sunt prezentate si aspecte legate de permisiunea la nivelul resurselor partajate si depanarea problemelor sub Windows 2003. Cursul are o grafica deosebita, ce va usura asimilarea materialului de studiu.

Materialul de studiu va ofera bogate informatii legate de proiectarea si tipurile de retele, inclusiv retelele fara fir, componentele hardware, configurarea retelei sub Windows, monitorizarea si optimizarea retelelor sub Windows Server 2003, posibile tehnici de securitate a retelelor, conectarea cu alte retele etc. Cursul este realizat in conformitate cu standardul ocupational in vigoare, asigurand astfel o instruire adecvata acestei profesii foarte cautata pe piata fortei de munca din Romania si strainatate.

STRUCTURA Cursuri Administrator De Retea
In timpul liber puteti parcurge cele 16 module ale cursului de Administrator de Retea, structurate in caiete de curs, intr-un ritm propriu, pentru a va completa cunostintele legate de tehnologii si arhitecturi de retea, de configurarea si integrarea clientilor in retea, de implementarea conturilor de utilizator, de administrarea si implementarea serverelor Windows.

Pe langa aspectele teoretice, absolut necesare insusirii terminologiei de baza in domeniu, a procedurilor si protocoalelor de comunicatie, in fiecare modul se regasesc numeroase scheme, capturi de ecran si aplicatii practice propuse spre rezolvare.

DURATA Cursuri Administrator De Retea
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!

SPECIAL! Puteti alege ritmul de studiu preferat!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri Administrator De Retea
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *