Cursuri Administrator Pensiune Turistica – Autorizate

Cursuri Administrator Pensiune Turistica – Autorizate

Descriere Cursuri Administrator Pensiune Turistica – Autorizate
Daca lucrati deja in domeniul turistic sau va ganditi cum v-ati putea rotunji veniturile deschizand o pensiune turistica, cu siguranta veti gasi cursul de Administrator Pensiune Turistica foarte util. Serviciile de cazare si alimentatie, organizarea programelor turistice sunt doar cateva dintre temele acestui curs elaborat conform standardului ocupational in vigoare.

BUCUROSI DE OASPETI?
Pentru o pregatire completa in domeniu, cursul de Administrator Pensiune Turistica va ofera un bogat continut de informatii necesare unei afaceri turistice, informatii ce se refera la rolul administratorului de pensiune, precizari legislative in domeniu si detalii cu privire la componenta financiara a acestei activitati.
De asemenea, cursul acopera si aspectele legate de modalitatea de organizare a sejururilor si programelor turistice, principiile comunicarii cu turistii si standardele care trebuie respectate in oferirea de servicii acestora.

Nu in ultimul rand, cursul de Administrator Pensiune Turistica isi propune sa va aduca in atentie si o serie de informatii necesare unui administrator de pensiune pentru a putea sa-si promoveze afacerea si sa-si atraga clientii.

STRUCTURA Cursuri Administrator Pensiune Turistica – Autorizate
Cursul de Administrator Pensiune Turistica este structurat in 12 module prezentate sub forma unor caiete. La inceputul lectiilor veti gasi o introducere, iar de-a lungul lectiilor exemple si exercitii care va vor ajuta sa intelegeti aspectele teoretice prezentate.
Lectiile se incheie cu recapitularea materiei prezentate, iar pentru verificarea cunostintelor puteti trimite temele propuse spre corectare profesorului personal.

Cursul are foarte multe accente practice, fiind presarat cu exemple si sugestii pentru o buna administrare a unei astfel de afaceri turistice.

DURATA Cursuri Administrator Pensiune Turistica – Autorizate
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 module pe luna
6 luni – 2 module pe luna
12 luni – 1 module pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *