Cursuri Agent De Vanzari – Autorizat

Cursuri Agent De Vanzari – Autorizat

Descriere Cursuri Agent De Vanzari – Autorizat

CURSURI DE AGENT VANZARI
Atentie, perseverenta, hotarare, dorinta de a reusi, entuziasm – acestea sunt doar cateva dintre calitatile absolut necesare agentului de vanzari care are succes. Dar fara o instruire si o pregatire temeinica in domeniu acestea nu iti pot aduce nici banii si nici succesul mult asteptat.
De aceea, iti propunem cursul de Agent de Vanzari care te poate ajuta sa iti incepi cu dreptul cariera in acest domeniu plin de avantaje, cum ar fi: castiguri mari (comisioane in functie de pretul produselor vandute), bonusuri pentru depasirea obiectivelor, promovare rapida, program flexibil, excursii (pentru recompensarea celor mai buni), alte beneficii – masina de serviciu, telefon si laptop etc.

O METODA DE STUDIU EFICIENTA
In cele 16 module vei afla: secretele vanzarii perfecte, elemente de psihologia clientului (cum sa citesti semnalele de cumparare), vei intelege ca vanzarea trebuie atent pregatita si nimic nu se realizeaza la intamplare, vei cunoaste aspectele specifice fiecarei etape din acest proces (deschidere, prezentarea produselor, tratarea obiectiilor, inchiderea, post-vanzarea etc.), vei afla cum poti sa-ti organizezi eficient propria activitate de vanzari. In plus, vei avea sansa de a deveni un negociator de succes, de a atrage multi clienti si de a-i fideliza pe cei existenti.

STRUCTURA Cursuri Agent De Vanzari – Autorizat
Cursul de Agent de Vanzari (16 module) are o orientare practica, fiind bogat in exemple, exercitii si teste de autoevaluare a stilului personal de vanzare.
Iti poti verifica cunostintele dobandite prin intermediul temelor pentru acasa – in cadrul lor beneficiezi de asistenta unui profesor personal care iti poate oferi un feedback de specialitate.
Esti gata sa devii un vanzator profesionist?

DURATA Cursuri Agent De Vanzari – Autorizat
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri Agent De Vanzari – Autorizat
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *