Cursuri Analiza Cost-Beneficiu Pentru Accesarea Fondurilor Structurale, 2-4 Iunie 2010, La Predeal

Cursuri Analiza Cost-Beneficiu Pentru Accesarea Fondurilor Structurale, 2-4 Iunie 2010, La Predeal

 

Descriere Cursuri Analiza Cost-Beneficiu Pentru Accesarea Fondurilor Structurale, 2-4 Iunie 2010, La Predeal

Programul se adreseaza: persoanelor care conduc firme private sau au ca sarcina de serviciu sa elaboreze documentatia pentru Accesarea Fondurilor Structurale, persoanelor aflate in posturi cheie precum: contabil sef, director economic sau in orice alt post ce contribuie la managementul economic si financiar al firmelor, cat si persoanelor din birourile, compartimentele de Proiecte si Programe din cadrul Administratiei Publice Locale si Regionale.

Tematica abordata la Cursurile de Analiza Cost-Beneficiu Pentru Accesarea Fondurilor Structurale, 2-4 Iunie 2010, La Predeal: 
Analiza Cost-Beneficiu – conform cu modelul recomandat ca anexa la Ghidul Solicitantului pentru elaborarea de proiectele pe Fonduri Structurale;
 Analiza pe baza de bilant ;
 Analiza de risc si senzitivitate.

Cursurile Analiza Cost-Beneficiu Pentru Accesarea Fondurilor Structurale, 2-4 Iunie 2010, La Predeal are 24 de ore , din care teorie 12 si 12 ore de exercitii practice:
– cursuri deschise fata-în-fata 12 ore, în care au loc prezentari, studii de caz;
– lucru în echipe/individual pe bilant si formular de analiza cost-beneficiu, 12 ore;
Cursurile Analiza Cost-Beneficiu Pentru Accesarea Fondurilor Structurale, 2-4 Iunie 2010, La Predeal au un pronuntat caracter practic, avand la baza o documentatie specifica si este sustinut de consultanti cu practica in domeniu.
La absolvirea Cursurilor de Analiza Cost-Beneficiu Pentru Accesarea Fondurilor Structurale, 2-4 Iunie 2010, La Predeal se obtine un certificat de participare.
Inscrieri: in limita locurilor disponibile, pe baza formularului de inscriere furnizat la cerere. Termenul limita de inscriere este 21.05.2010.
Taxa de inscriere la Cursurile Analiza Cost-Beneficiu Pentru Accesarea Fondurilor Structurale, 2-4 Iunie 2010, La Predeal este de 1.200 RON, la care se adauga TVA.
OFERTA SPECIALA!!! 50% reducere pentru a 2-a persoana inscrisa . Costul total pentru 2 participanti este de 1800 RON ( 900 RON / persoana).
Taxa include: suportul de curs; modele; fise de lucru; studii de caz; alte materiale auxiliare.
Din tematica cursului: Analiza rentabilitãþii financiare, Estimãri financiare, Metoda incrementalã, Metode standardizate de evaluare a beneficiilor – Metoda venitului net, Analiza cantitativã a riscurilor , Conceperea unui plan de management a riscurilor, etc.
BONUS!!!
Primii zece participanti inscrisi beneficiaza gratuit de brosura „Performanta Manageriala prin E-Business”.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *