Cursuri Arta Culinara

Cursuri Arta Culinara

Descriere Cursuri Arta Culinara
Cursul de Arta Culinara va dezvaluie secretele gastronomiei de la noi si de pretutindeni, ajutandu-va astfel sa deveniti un maestru in domeniu, fie ca doriti pur si simplu sa va incantati familia sau prietenii cu preparatele dumneavoastra, fie ca va ganditi sa faceti din aceasta o meserie. Descoperiti deliciile preparatelor diverse prezentate in curs si fiti dumneavoastra insiva creator de fantezii culinare!

UNIVERSUL FASCINANT AL ARTEI CULINARE
Ne place sa mancam… Dar nu ne place s-o facem oricum. Pentru cei mai multi dintre noi nu este doar o activitate de satisfacere a unei nevoi fiziologice, ci o adevarata arta, care presupune rafinament, o simfonie a gusturilor si aromelor si un design desavarsit al preparatelor care sa ne exalte privirea si simturile. Mancam deopotriva cu ochii, cu gura si cu sufletul.
Veti gasi multe lucruri interesante in cursul de Arta Culinara: obiceiuri culinare, tipuri de preparate, regulile unei alimentatii sanatoase, tehnici de prezentare a platourilor, preparate exotice, organizarea unei bucatarii profesioniste si igiena in alimentatie… si nu numai…

VIDEO BUCATARIA
Pentru aceia dintre dvs. care aleg pentru dezvoltare personala sau profesionala cursul de Arta Culinara, am pregatit o surpriza. Am realizat special pentru dvs. un DVD Cadou, in care puteti urmari cum un bucatar profesionist prepara cateva din retetele prezentate in curs, pe cat de simplu de realizat, pe atat de spectaculoase ca mod de prezentare.

STRUCTURA Cursuri Arta Culinara
De-a lungul celor 16 module ale cursului de Arta Culinara, veti face o incursiune fascinanta in tainele bucatariei romanesti si internationale, din cele mai vechi timpuri si pana astazi si veti afla multe din trucurile culinare care va vor atrage aprecierea celor care se vor delecta cu mancarurile dumneavoastra.
Structura didactica este unitara si va asigura asimilarea cu usurinta a elementelor teoretice. Captivante prin bogatia de imagini sugestive, modulele contin numeroase exemple, exercitii si retete, dar si o recapitulare si o tema pentru acasa, pe care dupa rezolvare o puteti trimite spre corectare profesorului personal.

DURATA Cursuri Arta Culinara
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 54 lei / modul
Pretul nou al modulului: 51.5 lei / modul
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *