Cursuri Arta Fotografiei

Cursuri Arta Fotografiei

Descriere Cursuri Arta Fotografiei

Cursul de Arta Fotografiei va ofera informatiile necesare pentru a activa in industria foto, va ajuta in insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor prin prezentarea componentelor aparatului foto si ale fotografiei, a materialelor fotografice, a obiectivelor, a compozitiei etc. Puteti transforma astfel o pasiune artistica intr-o meserie incitanta si creativa.

CAPTEAZA FRUMOSUL
Cursul de Arta Fotografiei va dezvaluie in detaliu arta fotografiei si, mai mult decat atat, va invata cum s-o integrati in sfera preocuparilor dumneavoastra. Fotografia a aparut acum 150 de ani, ca urmare a dorintei omului de a retine cele mai importante evenimente ce-i marcheaza viata. Arta fotografiei nu este altceva decat o modalitate de a ne infrumuseta viata, de a ne readuce in minte momente memorabile ale existentei proprii, de a cunoaste alte culturi si popoare, de a vizualiza locuri de o rara frumusete.
Temele abordate in acest curs sunt diverse; pe langa interesantele incursiuni in istoria fotografiei, veti fi familiarizat cu aspecte de ordin tehnic si artistic necesare obtinerii unor fotografii de calitate (materialele fotografice, obiectivele, utilizarea filtrelor, compozitia, masurarea intensitatii luminii, macrofotografia, fotografia aplicata, prezentari foto etc.). Toate aceste informatii va vor fi utile atat pentru a va cultiva aceasta pasiune, cat sI pentru a lucra cu succes ca fotograf profesionist.

STRUCTURA Cursuri Arta Fotografiei
Cursul de Arta Fotografiei este structurat in 16 caiete (32 de lectii). Organizarea graduala a materiei, tiparirea pe o hartie de calitate superioara, ce face posibila reproducerea fidela a imaginilor, utilizarea unui glosar la finalul fiecarei lectii, pentru aprofundarea notiunilor, evaluarea permanenta a progreselor inregistrate in invatare si colaborarea stransa cu profesorul personal – toate acestea reprezinta doar cateva dintre atuurile alegerii acestui curs profesional. O alternativa incitanta pentru timpul dumneavoastra liber, care va poate fi de un real folos in viitor.

DURATA Cursuri Arta Fotografiei
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 caiete pe luna
8 luni – 2 caiete pe luna
16 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICAT
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al caietului: 49 lei / caiet
Pretul nou al caietului: lei 45,5 lei / caiet
Preturile includ TVA.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  5 comments for “Cursuri Arta Fotografiei

 1. Croitoru Alexandra
  19/07/2010 at 1:15 pm

  Buna ziua. Sunt interesata de cursurile artei fotografie, ca de curand incepe primul curs, pretul si unde se tin aceste cursuri..Multumesc, o zi placuta!

 2. Lyl
  04/06/2012 at 12:39 pm

  As dori si eu sa stiu unde ma pot inscrie? si unde se tin cursurile?

 3. Popov Stanislav
  14/09/2012 at 2:59 pm

  Buna ziua ,sunt mai mult decat interesat de astfel de cursuri si as dori mai multe informatii cu privire la locatia perioada si costul unui astfel de curs.Va multumesc!

 4. Vulcan Marius
  04/01/2013 at 10:39 am

  Buna ziua, la fel ca si ceilati de mai sus as dori sa aflu informatii legate de durata, locatia si taxa anuala a unui astfel de curs. Va multumesc anticipat!

 5. Radu Ramona
  04/04/2013 at 9:21 am

  Buna ziua! as dori sa ma inscriu si eu la acest curs si as vrea sa stiu unde se va desfasura cursul. multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *