Cursuri Cadru Tehnic Cu Atributii In Domeniul Prevenirii Si Stingerii Incendiilor

Cursuri Cadru Tehnic Cu Atributii In Domeniul Prevenirii Si Stingerii Incendiilor

Descriere Cursuri Cadru Tehnic Cu Atributii In Domeniul Prevenirii Si Stingerii Incendiilor

Cursurile Cadru Tehnic Cu Atributii In Domeniul Prevenirii Si Stingerii Incendiilor se adreseaza agentilor economici, autoritatilor publice cat si persoanelor fizice deoarece incendiile constituie o amenintare continua.

Cursul are un numar de 123 ore (teorie si practica), stagiul de practica se va efectua la Aeroportul International Bucuresti Baneasa (Aurel Vlaicu), unde cursantii isi vor insusi cele mai importante tehnici si metode P.S.I. Fiecare participant va primi un suport de curs, iar la sfârşitul cursului, în urma evaluării, – certificat de absolvire CNFPA recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Cursul va va ajuta sa intelegeti si sa aplicati cadrul legal: Legea 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor si OMAI nr.163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor. La finalul cursului, absolventul va poseda cunostinte generale despre apararea impotriva incendiilor si va fi capabil sa intocmeasca lucrari de o complexitate ridicata. De asemenea cursantul va fi capabil sa comunice eficient la locul de munca folosind terminologia de specialitate, sa identifice sarcinile de efectuat, cerintele legate de acestea si sa planifice activitatile curente, fapt ce va usura integrarea lui in cerintele postului.

Taxa de instruire la Cursuri Cadru Tehnic Cu Atributii In Domeniul Prevenirii Si Stingerii Incendiilor: 749 RON

Perioada Cursuri Cadru Tehnic Cu Atributii In Domeniul Prevenirii Si Stingerii Incendiilor: 07.06 – 25.06.2010
Locatia: Bucuresti

Cursuri interesante:

    None Found


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *