Cursuri Contabilitate Asistata Pc (Ciel) – Autorizat

Cursuri Contabilitate Asistata Pc (Ciel) – Autorizat

Descriere Cursuri Contabilitate Asistata Pc (Ciel) – Autorizat

Pentru profesionistii in domeniul contabilitatii, Eurocor recomanda un curs actualizat de Contabilitate Asistata PC (CIEL), avand la baza o versiune demonstrativa a programului CIEL Conta. Acesta va ofera mai multa flexibilitate in utilizare, posibilitati extinse in obtinerea de rapoarte, analize financiare si manageriale.

O METODA CARE DA REZULTATE IMEDIATE
Un program de contabilitate este esential pentru buna derulare a activitatii unei companii. Cu ajutorul computerului si al unui software corespunzator, tinerea contabilitatii firmei devine mult mai usoara, in conditiile economisirii considerabile a timpului afectat. In plus, prin intermediul unui program computerizat de contabilitate, poate fi inregistrata mult mai multa informatie, munca este astfel usurata, iar rezultatele sunt net superioare.
Cursul de Contabilitate Asistata PC (CIEL) va pune la dispozitie informatii actualizate despre cele mai importante instrumente de evidenta contabila. Veti invata despre diferitele tipuri de jurnale si administrarea lor, despre registrul de casa si jurnalul operatiunilor bancare, despre amortizarea mijloacelor de productie si controlul stocurilor.
Printre cele mai importante aspecte abordate se vor regasi balantele de verificare, bilantul contabil, precum si gestionarea salariilor in CIEL. Pe durata cursului vor exista caiete speciale dedicate exercitiilor si aplicatiilor, astfel incat sa aveti posibilitatea de a aprofunda aspectele prezentate in curs.

STRUCTURA CURSURI CONTABILITATE ASISTATA PC (CIEL) AUTORIZAT
Cursul de Contabilitate Asistata PC (CIEL) cuprinde 16 caiete, a cate 2 lectii fiecare, si un CD gratuit cu o versiune demonstrativa a programului de contabilitate CIEL. Configuratia minima pentru instalarea programului este: procesor Pentium III 800 MHz cu 256 MB RAM si 1 GB spatiu liber pe disc, sistem de operare MS Windows 98 SE, 2000, 2003, XP. Configuratia recomandata este: procesor Pentium IV 2.4 GHz cu 512 MB RAM, imprimanta compatibila Windows, unitate CD-ROM, sistem de operare Windows XP Professional.
Fiecare lectie contine exemple si exercitii care va pot usura intelegerea principiilor contabile generale, o recapitulare si o tema pentru acasa, care va permit verificarea cunostintelor insusite.

DURATA CURSURI CONTABILITATE ASISTATA PC (CIEL) AUTORIZAT
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Aveti la dispozitie si ritmul clasic, lunar, dar si un ritm lent, cu un caiet la doua luni. Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!

SPECIAL! Puteti alege ritmul de studiu preferat!
5 luni – 3 caiete pe luna
8 luni – 2 caiete pe luna
16 luni – 1 caiet pe luna.
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE CURSURI CONTABILITATE ASISTATA PC (CIEL) AUTORIZAT
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in peste 60 de tari.

PRET CURSURI CONTABILITATE ASISTATA PC (CIEL) AUTORIZAT
Pretul vechi al caietului: 55 lei / caiet
Pretul nou al caietului: 51.5 lei / caiet
Preturile includ TVA.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *