Cursuri Contabilitate – Autorizat

Cursuri Contabilitate – Autorizat

 

Despre Cursuri Contabilitate – Autorizat

Cursuri de Inspector Resurse Umane.
In orice afacere este nevoie de abilitatea de a lucra cu cifre a unui contabil. Obtinerea profitului nu este un proces atat de facil, nu inseamna numai o planificare si o executie riguroase, resurse umane bine pregatite, ci si un proces financiar ce trece prin mana contabilului. Pentru a acumula cunostintele specifice acestei profesii, Eurocor va propune cursul de Contabilitate, ce contine informatii de ultima ora pentru a face fata cu succes cerintelor actuale.

Cursurile de Contabilitate – Autorizat  isi propune sa va invete de la A la Z o meserie foarte cautata pe piata actuala a fortei de munca, dar si foarte banoasa.
Veti reusi sa manuiti cu succes documentele si operatiunile contabile de zi cu zi, dar si sa realizati situatii financiare mai complexe. Satisfactiile vor fi pe masura eforturilor, pentru ca prin intermediul cursului de Contabilitate veti deveni cu siguranta un profesionist ravnit de multi angajatori.
Veti descoperi cat de usor puteti acumula cunostinte specifice acestui domeniu datorita structurii didactice a cursului. Limbajul este accesibil, obiectiv si accentul este pus pe partea practica.

In cele 16 module ale Cursurilor de Contabilitate – Autorizat, va invitam sa descoperiti sau sa aprofundati modul in care este organizata evidenta contabila la nivelul unei societati comerciale din Romania, pornind de la elemente de baza pana la intocmirea bilantului contabil.
Mai exact, veti dobandi cunostinte utile despre: patrimoniu, conturi, active imobilizate, stocuri, contabilitatea creantelor si datoriilor, a veniturilor si cheltuielilor, despre bilant si balanta si nu numai.
Numeroasele exemple si exercitii, dar si caietele special consacrate unor aplicatii inspirate din practica de zi cu zi a unui contabil va vor ajuta sa va insusiti rapid deprinderile necesare acestei ocupatii.
Si va puteti verifica permanent solutiile propuse la exercitii in sectiunea raspunsuri, existenta in fiecare caiet. In plus, beneficiati de indrumarea unui profesor personal pe toata durata studiului, care va va oferi sprijin si lamuriri ori de cate ori veti avea nevoie.

Pentru aceste Cursuri Contabilitate – Autorizat, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Aveti la dispozitie si ritmul clasic, lunar, dar si un ritm lent, cu un caiet la doua luni. Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!

Durata Cursuri Contabilitate – Autorizat:
5 luni – 3 caiete pe luna
8 luni – 2 caiete pe luna
16 luni – 1 caiet pe luna
32 luni – 1 caiet la 2 luni

Cursurile Contabilitate – Autorizat nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursurile Contabilitate – Autorizat cuprinde toate materialele necesare studiului.

Pretul vechi: 55 lei / caiet + 2,9 lei taxele postale
Pretul nou: doar 52 lei / caiet + 2,9 lei taxele postale
Preturile includ TVA.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  1 comment for “Cursuri Contabilitate – Autorizat

  1. dan
    01/08/2013 at 12:31 pm

    eu zic ca merita facut un asemena curs dar sa fie autorizat asa cum e prezentat mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *