Cursuri Contabilitate Primara – Autorizat

Cursuri Contabilitate Primara – Autorizat

Descriere Cursuri Contabilitate Primara – Autorizat

Fiecare companie are un departament de contabilitate in care se gestioneaza datele primare legate de activitatea sa, in principal de stocuri, plati si creante. Este o activitate ce presupune atentie la detaliu, dar si capacitatea de a structura logic informatiile. Iata de ce, daca acest domeniu va atrage, cursul de Contabilitate Primara va poate oferi cunostintele de care aveti nevoie pentru a va incepe o cariera in domeniu.

CONTABILITATEA PE INTELESUL TUTUROR
Dar nu doar contabilii au nevoie de cunostinte de contabilitate! in cadrul unei companii exista si alte activitati care se raporteaza la contabilitate. Cunostintele astfel acumulate le puteti folosi in activitatea de zi cu zi. De aceea, fie ca sunteti mic intreprinzator sau functionar va puteti imbogati pregatirea profesionala studiind acasa cursul de Contabilitate Primara de la Eurocor.
De asemenea, cursul ofera reale oportunitati de angajare pentru toti cei care-l studiaza! Ganditi-va ca orice companie are nevoie de cel putin un contabil, ceea ce inseamna ca, folosind inteligenta dumneavoastra si informatiile din curs, va puteti gasi un loc de munca bine platit in orice companie!
Iata doar cateva dintre avantajele majore pe care stapanirea cunostintelor de contabilitate primara vi le aduc. Faceti primul pas spre profesia de contabil!
Gratie cursului de Contabilitate Primara puteti acumula usor si rapid cunostintele de care aveti nevoie: va familiarizati cu documentele de evidenta contabila primara (facturi, chitante etc.), invatati despre contarea operatiunilor patrimoniale si calculele specifice contabilitatii, cum sa completati registrele contabile sau cum sa realizati documentele de raportare finala – balanta, bilant.

STRUCTURA CURSURI CONTABILITATE PRIMARA AUTORZIAT
In cele 16 caiete a cate 2 lectii fiecare, vom observa ca teoria si practica sunt imbinate armonios. Temele practice – cu raspunsuri la sfarsitul caietelor – va pregatesc pentru rezolvarea temei pentru acasa. Formularele de tema cu scheme si tabele existente la mijlocul caietului va faciliteaza munca. In curs va sunt prezentate toate principiile de baza ale contabilitatii cu ajutorul carora, la sfarsitul cursului de Contabilitate Primara, veti putea calcula situatia de profituri si pierderi a unei firme. Puteti urma acest curs si in conditiile in care dasfasurati constant o activitate lucrativa, deoarece este special destinat studiului acasa.

DURATA CURSURI CONTABILITATE PRIMARA AUTORIZAT
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Aveti la dispozitie si ritmul clasic, lunar, dar si un ritm lent, cu un caiet la doua luni. Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!

SPECIAL! Puteti alege ritmul de studiu preferat!
5 luni – 3 caiete pe luna
8 luni – 2 caiete pe luna
16 luni – 1 caiet pe luna.
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in alte peste 60 de tari.

PRET CURSURI CONTABILITATE PRIMARA AUTORIZAT
Pretul vechi al caietului: 55 lei / caiet
Pretul nou al caietului: 51.5 lei / caiet
Preturile includ TVA.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  1 comment for “Cursuri Contabilitate Primara – Autorizat

  1. 15/07/2012 at 4:06 pm

    foarte util acest curs de contabilitate primara, va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *