Cursuri dans

Vreti sa va distrati? Vreti sa faceti senzatie la petreceri? Solutia: CURSURI DE DANS.

Da. Daca urmati un curs de dans, pe langa tehnicile pe care le veti invata, oricat de multe picioare stangi ati avea, o sa dati jos si o gramada de calorii. Toti cei pe care ii stiu care au facut cursuri de dans mi-au spus ca dupa o sedinta se simt ca dupa 100 de ture de stadion. Deci este frumos, este sanatos, este distractiv. De ce sa nu incercati? Pe CursuriAZ incercam sa adunam toate cursurile de dans din Romania, si sa vi le alegeti in functie de cel care va place cel mai mult. Majoritatea ofera o plaja larga de selectii: cha-cha-cha, salsa, tango, hip-hop, merengue, foxtrot, populara, etc.

Stiti emisiunea “Dansez pentru tine” de la PRO TV? Oamenii aceia simpli nu au background de dansator. Dar intr-o saptamana invata cum sa se miste, sa danseze in fata unei tari intregi. Evident ca si tu poti. Incearca. Fa primul pas. Alege un curs de dans si du-te cu cineva acolo. De ce cu cineva? Pentru ca e mai fun si pentru ca veti trage unul de altul sa mergeti. Daca mergi singur, e ca mersul la sala. Ai sanse mari sa abandonezi inainte sa termini prima luna. Asadar uite-te la ce curs de dans se tine mai aproape de tine si incepe. Carpe diem?

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  4 comments for “Cursuri dans

 1. 02/09/2009 at 11:21 pm

  am vazut oferta dvs si m-ar interesa mai multe detalii despre acest curs cum ar fi zona in care se afla sala,programul si pretul.va multumesc!

 2. iuliana
  05/02/2010 at 11:58 am

  am vazut oferta dvs si m-ar interesa mai multe detalii despre acest curs cum ar fi zona in care se afla sala,programul si pretul.va multumesc!

 3. mario
  16/02/2010 at 9:21 pm

  salut! m-ar interesa niste cursuri de dans (jerk) daca aveti cursuri va rog contactati-ma. multumesc

 4. Gheorghiu Ionut
  26/02/2010 at 6:47 pm

  Buna ziua,

  Am vazut oferta dumneavoastra si sunt interesat de un curs de dans, deoarece in Septembrie am nunta si vreau sa ma pregatesc mai bine pentru orice dans.
  Va rog sa imi comunicati programul, pretul si locul unde se desfasoara activitatea.
  Va rog sa nu ma ocoliti.

  Cu stima,
  Ionut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *