Cursuri de Arta Decorarii Locuintei – Autorizat

Cursuri de Arta Decorarii Locuintei – Autorizat

Descriere Cursuri de Arta Decorarii Locuintei – Autorizat

Va simtiti atras de partea artistica a lucrurilor? Cand intrati intr-o casa, primul lucru la care va ganditi este cum ati aranja si mai interesant mobilierul? Sau cum ati asorta nuante, obiecte si materiale astfel incat sa creati un ambient unic, de un gust estetic desavarsit? Daca acestea sunt abilitatile si inclinatiile dumneavoastra, atunci va propunem sa va indreptati atentia spre un domeniu nou, dar foarte la moda – decorarea locuintei.

PREGATESTE-TI CASA PENTRU ELEGANTA SI CONFORT
Acum, gratie noului curs de Arta Decorarii Locuintei, puteti imbina placutul cu utilul. Va puteti cultiva o pasiune si, in plus, va puteti indrepta atentia spre o profesie de viitor, moderna si foarte usor de practicat.
Ce puteti afla? Va dezvaluim cateva secrete din sumar: in primul rand, detalii despre ocupatia de decorator de interioare cu ajutorul unei introduceri in estetica vizuala.
Foarte importante pentru orice specialist sunt stilurile (istorice si regionale), impletite cu elemente de istoria artei care nu trebuie sa va lipseasca din bagajul de cunostinte.
Puteti descoperi apoi care sunt cele mai importante elemente de proiectare, care este rolul luminii, al mobilierului si accesoriilor in decorare, cum puteti obtine rezultate remarcabile implementand ergonomia.
Nu in ultimul rand, veti invata cum sa manageriati fiecare camera in functie de specificul ei si al locuintei (holuri, spatii de depozitare, bucataria si baia, livingul, sufrageria, dormitorul, camera copilului, biroul, atelierul, garsoniera, casa de vacanta).
Informatiile teoretice pe care le veti primi vor fi usor de parcurs multumita unei structurari speciale, caracterizata de impartirea pe capitole, de prezenta cuvintelor cheie de pe marginea modulelor, si nu in ultimul rand de ilustrarea situatiilor prezentate cu imagini atractive.

STRUCTURA Cursurilor de Arta Decorarii Locuintei – Autorizat
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inarmati cu imbatabilul dumneavoastra gust estetic si cu informatiile pe care le veti gasi in curs si veti putea deveni un specialist cautat in domeniu, deoarece cursul de Arta Decorarii Locuintei va propune, pe parcursul celor 16 module, o fascinanta incursiune de la A la Z in lumea decorarii interioarelor.
Fiecare modul de curs reprezinta un caiet de aproximativ 44 de pagini, structurat pe unitati de continut: definitii si notiuni de retinut, exemple, exercitii, intrebari de verificare, o recapitulare a principalelor teme parcurse, raspunsurile la exercitii si tema pentru acasa. Pe aceasta din urma o puteti rezolva pe formularul de tema de la mijlocul caietului de curs si o puteti trimite spre corectare profesorului personal, urmand ca acesta sa va trimita sugestiile si sfaturile sale.

DURATA Cursurilor de Arta Decorarii Locuintei – Autorizat
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor. Detalii pe www.eurocor.ro.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *