Cursuri de Asistent Manager – Autorizat

Cursuri de Asistent Manager – Autorizat

Descriere Cursuri de Asistent Manager – Autorizat

CURSURI DE ASISTENT MANAGER
Cursul de Asistent Manager elaborat de Eurocor se adreseaza atat persoanelor care intentioneaza sa aplice pentru un post de asistent al directorului general sau al unui director de departament in cadrul unei firme, cat si celor care se afla deja intr-o astfel de functie si simt nevoia imbogatirii si sistematizarii notiunilor cu care se opereaza in aceasta profesie atragatoare si tot mai solicitata pe piata fortei de munca din Romania.

O FUNCTIE REPREZENTATIVA IN FIRMA
Asistent managerul ocupa o functie reprezentativa in cadrul companiei, fiind colaborator apropiat al directorului si chiar suplinitor al acestuia, motiv pentru care pregatirea sa trebuie sa fie complexa, sa vizeze cunostinte variate de management, marketing, comunicare, protocol, contabilitate, informatica, legislatie, psihologie. Tematica cursului surprinde in detaliu elementele esentiale ce caracterizeaza aceste domenii, care au aplicabilitate directa in activitatea unui asistent manager. Cursul de Asistent Manager al Institutului Eurocor este special conceput pentru persoanele care doresc sa devina mai competitivi. Acest curs va va ajuta sa castigati sau sa va imbunatatiti cunostintele si abilitatile de comunicare, informatica, notiuni financiar-contabile, modalitati de plata, notiuni de management sau de marketing (studiul pietei sau al concurentei).

STRUCTURA CURSULUI
Materialul cursului de Asistent Manager, structurat progresiv, se compune din 16 caiete (32 de lectii). Pe parcursul materialului sunt prezentate nenumarate studii de caz si exercitii practice pentru a exemplifica sau pentru a verifica cele mai importante aspecte ale cursului.
Tema pentru acasa, propusa la sfarsitul fiecarui modul, va fi expediata pe adresa Eurocor si va fi corectata de profesorul personal.
Cursul de Asistent Manager are aplicabilitate in orice ramura de activitate si nu solicita alocarea unui timp considerabil studiului.

DURATA Cursuri de Asistent Manager – Autorizat
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 caiete pe luna
8 luni – 2 caiete pe luna
16 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene. Detalii pe www.eurocor.ro.

PRET
Pretul vechi al modulului: 52 lei / caiet
Pretul nou al modulului: 48.5 lei / caiet
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *