Cursuri de Astrologie

Cursuri de Astrologie

Descriere Cursuri de Astrologie
Astrologii sustin ca pozitia planetelor influenteaza personalitatea si implicit viata oamenilor, mai mult decat inclinati sa credeti. Prin intermediul cursului de Astrologie veti afla ce va rezerva astrele pentru acum si pentru viitor, descoperiti mai multe despre personalitatea dumneavoastra si a celor din jur.

DESCOPERITI INFLUENTA ASTRELOR
Stelele ne influenteaza, dar fara a determina insa coordonatele esentiale ale existentei. Cu ajutorul cunostintelor de astrologie puteti semnala aceste influente si puteti face o analiza a personalitatii cuiva. Veti putea intelege mai bine modul in care sunt guvernati oamenii. Cuvantul “astrologie” inseamna a determina momentul exact al nasterii. Bazandu-ne pe acest moment, se pot face calcule care sa determine aspectele personalitatii si predictiile legate de influente si evenimente existentiale pozitive sau negative. Pe baza acestor calcule se poate face horoscopul unei persoane si, de asemenea, se pot desprinde o serie de concluzii (de multe ori, cu rezultate uimitoare). Horoscopul poate oferi unei persoane posibilitatea de a se cunoaste si de a avea incredere in sine.

STRUCTURA Cursuri de Astrologie
Cursul de Astrologie este format din 12 caiete de curs, fiecare cuprinzand cate doua lectii. Cu ajutorul instructiunilor clare veti reusi sa faceti un horoscop si sa deprindeti anumite abilitati specifice acestui domeniu. Calculele pe care trebuie sa le faceti nu necesita o pregatire anterioara. Veti fi indrumati de catre profesorul dumneavoastra personal. Mitologia din “spatele” semnelor, precum si influenta fascinanta a planetelor sunt detaliat prezentate in acest curs. Pe langa caietele de curs, veti primi si un horoscop de lucru pe care sa aplicati cunostintele dobandite de-a lungul acestui curs.

DURATA Cursuri de Astrologie
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 caiete pe luna
6 luni – 2 caiete pe luna
12 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Astrologie
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 55.5 lei / caiet
Pretul nou al modulului: 41.5 lei / caiet
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *