Cursuri de Creatie Vestimentara – Autorizat

Cursuri de Creatie Vestimentara – Autorizat

Descriere Cursuri de Creatie Vestimentara – Autorizat

Daca doriti sa va puneti in valoare abilitatile si pasiunea de a crea cele mai frumoase vesminte, dar nu stiti de unde sa incepeti, Eurocor vine in intimpinarea acestei dorinte prin cursul de Creatie Vestimentara. Arta creatiei vestimentare poate fi deprinsa de oricine este interesat de acest domeniu, iar satisfactiile pe care le veti avea observandu-va progresele facute, vor fi maxime.

IN PAS CU MODA
A se imbraca nu este numai o preocupare practica a omului, ci, mai ales, una estetica si de diferentiere sociala. Hainele ofera informatii despre nivelul social si cultural al purtatorului, despre gusturile si preferintele acestuia sau chiar despre profesia pe care o exercita. Iata de ce cursul de Creatie Vestimentara oferit de Institutul Eurocor incearca sa va dezvaluie tainele crearii vesmintelor, astfel incat sa va puteti exprima cat mai bine personalitatea prin intermediul acestora.
Cursul abordeaza temele esentiale ale creatiei vestimentare, pornind de la informatiile generale despre structura corpului uman, despre caracteristicile culorilor si tesaturilor, ajungand pana la realizarea practica a diferitelor obiecte de vestimentatie (fuste, pantaloni, pardesie, haine pentru copii). Fiecare prezentare este completata cu elemente referitoare la istoria costumului, iar la sfarsitul modulelor de curs se afla un dictionar de specialitate, care surprinde termenii cei mai importanti pentru aceasta disciplina. Pasii pe care ii veti urma va vor duce de la schitarea modelului pe hartie, prin etapa intermediara a calcului, catre ultima etapa: croirea vesmantului pe care l-ati gandit.

STRUCTURA Cursuri de Creatie Vestimentara – Autorizat
Avand o structura constituita din 12 caiete (24 de lectii), materialul cursului de Creatie Vestimentara cuprinde multe exemple si aplicatii practice, care va vor pregati pentru rezolvarea temelor. Acestea vor fi corectate de profesorul personal, care va va asista cu sfaturi pe tot parcursul studiului. Informatiile prezentate in curs reprezinta baza pe care puteti cladi in continuare cu ajutorul imaginatiei si al stilului propriu.

DURATA Cursuri de Creatie Vestimentara – Autorizat
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 caiete pe luna
6 luni – 2 caiete pe luna
12 luni – 1 caiete pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor. Detalii pe www.eurocor.ro.

√ Certificatul de competente profesionale – pentru acest curs, puteti obtine si un certificat de competente profesionale in centrele de evaluare autorizate. Aceste certificate se obtin la sfarsitul cursului in urma unei sesiuni de evaluare de doar cateva zile. Certificatele au regimul actelor de studiu, putand fi inregistrate in Cartea de Munca. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in alte peste 60 de tari.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  1 comment for “Cursuri de Creatie Vestimentara – Autorizat

  1. adela
    05/12/2011 at 10:24 pm

    Buna,

    As vrea sa particip si eu la acest curs.
    puteti sa imi dai mai multe informatii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *