Cursuri de Design Interior – Autorizat

Cursuri de Design Interior – Autorizat

Descriere Cursuri de Design Interior – Autorizat

Gratie acestui curs de Design Interior veti reusi sa dobanditi simtul unui grafician, imaginatia unui designer, ochiul unui fotograf, talentul unui mare pictor si sufletul unui mare artist. Un suport in amenajarea sau reamenajarea casei conform celor mai noi tendinte puteti gasi in cursul de Design Interior sau chiar o noua oportunitate de cariera, aceea de a deveni designer de interioare.

O PROFESIE DE BUN GUST
Priviti in jurul dumneavoastra, la obiecte si cladiri si veti observa ca veti gasi in toate cuvantul “design”: case, scoli, hoteluri, birouri si chiar spitale. Modul de amenajare al spatiului in care locuim sau lucram are un impact important asupra psihicului, determinandu-ne starea de spirit si, implicit, satisfactiile vietii personale si profesionale. Daca aveti dorinta si pasiunea de a crea spatii confortabile si placute, pe care oamenii sa le adimire, in care sa locuiasca sau sa munceasca, atunci este timpul sa incepeti sau sa va dezvoltati cariera in domeniul designului interior.

Cursul de Design Interior va familiarizeaza cu cele mai importante aspecte referitoare la amenajarea fiecarui spatiu interior (casa, birou, magazin, depozit etc.), prezentandu-va atat elementele tehnice pe care le implica procesul de planificare si organizare a spatiilor, cat si considerentele de ordin artistic ce dau plusul de viata, armonizand incaperile conform principiilor estetice si personalitatii fiecaruia dintre noi.

Elementele teoretice si cele cu caracter practic sunt completate de o sectiune de istorie a arhitecturii, a interioarelor si a stilurilor de mobilier. Partea istorica este bogat ilustrata, iar dictionarul din finalul lectiilor va va facilita intelegerea textului.

STRUCTURA Cursuri de Design Interior – Autorizat
In cele 16 caiete (32 de lectii) ale cursului de Design Interior, veti avea posibilitatea sa invatati notiuni de arhitectura, sa imbunatatiti functionalitatea propriei locuinte, sa aflati care sunt culorile cele mai potrivite pentru amenajarea dormitorului, a bucatariei si a baii, sa gasiti solutiile cele mai eficiente pentru amenajarea biroului.

DURATA Cursuri de Design Interior – Autorizat
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 caiete pe luna
8 luni – 2 caiete pe luna
16 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  9 comments for “Cursuri de Design Interior – Autorizat

 1. Manea Andrei
  19/08/2010 at 10:02 pm

  Buna ziua. M-ar interesa un curs de design interior.Daca se poate as vrea sa aflu mai multe informatii despre curs si daca se pot face si in judetul Brasov.Va multumesc.

 2. CRISTESCU DELIA
  29/09/2010 at 6:44 pm

  Buna ziua. M-ar interesa un curs de design interior.Daca se poate as vrea sa aflu mai multe informatii despre curs si daca se pot face si in TIMISOARA.Va multumesc!

 3. 28/04/2011 at 10:39 am

  Buna ziua!M-ar interesa cursurile de disign interor.As dori sa-mi spuneti cat costa cursul pe 5 luni a cate 3 caiete pe luna,la distanta,sau online?

 4. Sorin
  02/02/2012 at 4:04 pm

  Buna ziua. M ar interesa cursurile de design interior. As dorii sa mi dati catve adetalii: cat dureaza, cum se desfasoara etc.

 5. DIACONU LIVIU
  22/03/2012 at 11:15 pm

  sunt interesat de acest curs as dorii informatiile complete daca cat timp dureaza !cat costa¿ cum il primesc¿ ( etc…) stima LIviu

 6. Mihaela Luca
  31/05/2012 at 9:18 am

  Buna ziua.
  Sunt ineresata de cursul de design interior.Care este procedura,costul?
  Este posibil on line ?
  Sunt din Mehedinti,
  Va multumesc.

 7. Duduruz
  09/07/2012 at 2:20 pm

  M.ar interesa cursul de designer interior si cat ma costa? Sunt din ploiesti

 8. sorin
  21/10/2012 at 6:16 pm

  as fi interesat de curs.As dori sa stiu cat este pretul si daca faceti cursul si in brasov ! Multumesc anticipat !

 9. moldovan ruxandra
  05/04/2013 at 11:02 am

  Buna ziua , m-ar interesa un curs de design si ma intereseaza cum se procedeaza eu fiind din Satu Mare.Astept un raspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *