Cursuri de Engleza Interactiv

Cursuri de Engleza Interactiv

Descriere Cursuri de Limba Engleza pentru Incepatori.

Daca ati mai studiat anterior limba engleza, in scoala sau in mod particular, daca a trecut ceva vreme de atunci si va doriti sa continuati invatarea acestei limbi atat de folositoare, cursul Eurocor de Engleza Incepatori este cea mai buna optiune.

Acest curs este recomandat tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa-si consolideze cunostintele de limba engleza care sa le permita sa se descurce cu succes in situatii uzuale.
Aspectul grafic atractiv al cursului, numeroasele tipuri de exercitii, sectiunile speciale de citire, vorbire, ascultare, gramatica, pronuntie, faciliteaza invatarea limbii engleze intr-un timp foarte scurt. Spre deosebire de nivelul de baza, cursul pentru incepatori contine mai multe cuvinte noi, mai putine traduceri si mai multe exercitii de utilizare a noului vocabular. Subiectele abordate se refera la teme actuale, cursul fiind un ghid prietenos pentru conversatiile de zi cu zi si chiar in calatorie sau la locul de munca.

Cursurile de Engleza Interactiv cuprind 20 de caiete cu cate 2 lectii fiecare, in total 40 de lectii, plus casete sau CD-uri audio cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia.
In plus, puteti opta si pentru varianta pe Internet a lectiilor de engleza, gratie aplicatiei online MultiMedia Plus.
De asemenea, aveti la dispozitie si dictionarul MemoPlus – o aplicatie online pentru fixarea vocabularului.
Toate lectiile au o structura unitara care cuprinde: obiective, exercitii de incalzire (Warm-Up), sectiuni de gramatica (Grammar Lab), sectiuni de comunicare (Word Bank, Mini Dictionary, Language Skills), tema pentru acasa, raspunsuri la exercitii si dictionar. De asemenea, in caiete sunt prezentate si textele inregistrate cu vorbitori nativi, pe care le gasiti si pe suportul audio.
In plus, un profesor personal va sta la dispozitie pe toata durata studiului pentru a va asigura indrumare ori de cate ori aveti nevoie.

Pentru aceste Cursuri de Engleza Interactiv, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in alte peste 60 de tari.

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Aveti la dispozitie si ritmul clasic, lunar, dar si un ritm lent, cu un caiet la doua luni. Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!

Durata Cursuri de Engleza Interactiv:
7 luni – 3 caiete pe luna
10 luni – 2 caiete pe luna
20 luni – 1 caiet pe luna
40 luni – 1 caiet la 2 luni

Cursul de Engleza Incepatori nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul de Engleza Incepatori cuprinde toate materialele necesare studiului.

Pretul vechi: 47 lei / caiet+CD + 2,9 lei taxele postale
Pretul nou: doar 43.5 lei / caiet+CD + 2,9 lei taxele postale
Preturile includ TVA.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *