Cursuri de Engleză pentru Afaceri

Cursurile de limba engleză pentru afaceri au ca obiectiv principal dezvoltarea abilităţile în cele 5 arii de performanţă pentru comunicarea în afaceri:

* Întâlniri, discuţii, negocieri in limba engleză
* Prezentări in limba engleză– de informaţii; grafice;
* Comunicare prin telefon in limba engleză;
* Corespondenţă de afaceri in limba engleză;
* Socializare in limba engleză.

Curriculumul cursului de limba engleză pentru afaceri se axează pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare orală prin activităţi ca: jocuri de rol, simulari de situaţii specifice de afaceri, studii de caz, dezvoltând astfel nu numai abilităţile de limbă cât şi pe cele de interacţiune şi comunicare în situaţii de afaceri.
Cursurile de limba engleză pentru afaceri sunt realizate pentru domeniul economic în care activează cursanţii astfel – se organizează cursuri de engleză pentru domeniul bancar, marketing, vânzări etc.
Road Language Centre foloseşte grila de niveluri stabilită în Cadrul General European: A1 (începător) – C2 (nivelul superior).

O grupă de cursanţi conţine maxim 10 persoane.
Road Language Centre are o preocupare continuă pentru asigurarea calitaţii în educaţie şi ca atare implementează programe de control al calităţii care includ asistenţe la ore, participare la training, rapoarte de progres al cursanţilor, chestionare de evaluare din partea cursanţilor.

PROGRAM Iunie 2009

MODUL INTENSIV CURSURI ENGLEZA

36 de ore pe parcursul a 9 săptămâni, 2 şedinţe/săptămână x 2h.

Orar: 18.00 – 20.00
Data de incepere a cursurilor urmatoare este: 15 Iunie

Inscrieri pana la data de 11 Iunie 2009.

Pentru inscrieri la cursuri de engleză de afaceri pentru adulţi pe orarul 16.00 – 18.00 se acordă o reducere de 10% la taxa de curs.

Vă rugăm sa ne contactaţi la 312.90.36 sau office@easyenglish.ro pentru programarea testului iniţial.
Înscrieri la telefon 021.312.90.36 sau 0721.287.790 sau la office@easyenglish.ro
Procedura de înscriere
Fiecare cursant susţine o testare iniţială în urma căreia este integrat în grupa potrivită. Acest test iniţial durează aproximativ 1 oră şi cuprinde o testare scrisă şi o discuţie cu un profesor pentru stabilirea obiectivelor şi pentru evaluarea competenţelor de exprimare orală.
Înscrierile se fac permanent iar cursurile demarează pe măsură ce se formează grupele. În general, cursurile încep în jurul datei de 1 ale lunii.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *