Cursuri de Engleză pentru Comunicare

Cursurile de engleză generală pentru comunicare se axează pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare prin activităţi care încurajează învăţarea naturală, precum jocuri de rol, simulări, şi prin folosirea de materiale audio şi video auxiliare suportului de curs.

Materialele folosite în cadrul cursului de limba engleză pentru comunicare conţin seturi complete de manuale însoţite de suport audio şi video folosite de şcoli de limbi străine din toată lumea şi publicate de edituri britanice prestigioase.

Cursurile de engleza se organizează pe module de câte 36 ore de curs pentru nivelurile: elementary, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate and advanced.

Road Language Centre foloseşte grila de niveluri stabilită în Cadrul General European: A1 (începător) – C2 (nivelul superior).

Important: Road Language Centre oferă manuale internaţionale incluse în costul cursului, asigurând astfel clienţilor servicii complete.

Certificare finală: Certificat de absolvire emis de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA)

PROGRAM
MODUL INTENSIV
36 de ore pe parcursul a 9 săptămâni, 2 şedinţe/saptamana x 2h.
Orar: 18.00 – 20.00 sau 16.00 – 18.00
Pentru inscrieri la cursuri de engleză generală pentru adulţi pe orarul 16.00 – 18.00 se acordă o reducere de 10% la taxa de curs.
Următoarele cursuri încep pe 15 Iunie
Înscrieri şi testări pana la data de 11 Iunie.

Testări permanente cu programare telefonică sau pe email.
Vă rugăm sa ne contactaţi la 312.90.36 sau office@easyenglish.ro pentru programarea testului iniţial.
Înscrieri la telefon 021.312.90.36 sau 0721.287.790 sau la office@easyenglish.ro

Procedura de înscriere
Fiecare cursant susţine o testare iniţială în urma căreia este integrat în grupa potrivită. Acest test iniţial durează aproximativ 1 oră şi cuprinde o testare scrisă şi o discuţie cu un profesor pentru stabilirea obiectivelor şi pentru evaluarea competenţelor de exprimare orală.

Road Language Centre are o preocupare continuă pentru asigurarea calitaţii în educaţie şi ca atare implementează programe de control al calităţii care includ asistenţe la ore, participare la training, rapoarte de progres al cursanţilor, chestionare de evaluare din partea cursanţilor.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *