Cursuri de Grafica Pe Calculator – Coreldraw, Photoshop, Indesign

Cursuri de Grafica Pe Calculator – Coreldraw, Photoshop, Indesign

Descriere Cursuri de Grafica Pe Calculator – Coreldraw, Photoshop, Indesign

INTRA IN LUMEA PUBLICITATII!
Tocmai v-ati hotarat sa patrundeti in lumea uimitoare a graficii pe computer, pentru a avea mai multe sanse sa obtineti un loc bun de munca? Daca raspunsul este afirmativ, acum ati gasit solutia care va va permite sa va sporiti atuurile profesionale. Cursul de Grafica pe Calculator CorelDraw Photoshop InDesign asigura o metoda de studiu usoara, cu rezultate vizibile de la primele lectii.

3 PROGRAME PENTRU PROFESIONISTI
La baza cursului nostru se afla programele CorelDRAW X3 si Adobe Photoshop CS si InDesign CS4.

Programul CorelDRAW X3 se bazeaza pe utilizarea graficii vectoriale, acest lucru permitand ca dimensiunea si forma desenelor sa poata fi schimbate fara pierderea calitatii imaginii. Simplu si eficient, el permite integrarea usoara a textului cu imaginile, in combinatii, forme si culori de o mare diversitate. De asemenea, programul ofera o gama bogata de efecte speciale ce pot fi utilizate pentru a crea machete publicitare de impact.

Cu ajutorul programului Adobe Photoshop CS, unul dintre cele mai utilizate programe pentru editarea imaginilor, puteti nu numai sa prelucrati imagini fotografice, dar si sa creati compozitii diverse, chiar si tridimensionale, afise de reclama si o multime de alte lucruri imposibil sau dificil de realizat cu alte programe.

O noutate pe care profesionistii sau chiar freelancerii in acest domeniu o vor aprecia este introducerea in acest curs a unor module dedicate programului InDesign CS4. Un program 2 in 1 folosit pe scara larga in agentiile de publicitate, edituri, trusturi de presa si chiar in departamentele de grafica sau DTP din companii. Acest program imbina intr-o maniera eficienta beneficiile comune ale celor doua programe anterioare: puteti sa “jonglati” cu imaginile, dar si sa folositi volume mari de text.

STRUCTURA Cursuri de Grafica Pe Calculator – Coreldraw, Photoshop, Indesign
Cursul de Grafica pe Calculator CorelDraw Photoshop InDesign, alcatuit din 16 module, reprezinta cel mai simplu si comod raspuns la toate intrebarile pe care vi le puneti in legatura cu grafica computerizata.
Materialul cursului, avand un pronuntat caracter practic, a fost astfel conceput incat sa permita insusirea optima a informatiilor prezentate.
In rezolvarea temelor pentru acasa va sta la dispozitie un profesor personal care va poate raspunde la intrebarile legate de continutul cursului.

DURATA Cursuri de Grafica Pe Calculator – Coreldraw, Photoshop, Indesign
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
durata
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Grafica Pe Calculator – Coreldraw, Photoshop, Indesign
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *