Cursuri de Initiere In Programare

Cursuri de Initiere In Programare

Descriere Cursuri de Initiere In Programare

PROGRAMAREA – O MESERIE DE AUR
Oricare ar fi domeniul de activitate, orice companie are o baza de date ce trebuie gestionata in cele mai bune conditii. Iata de ce cererea de profesionisti in acest domeniu este din ce in ce mai mare, iar recompensele financiare pe masura. Eurocor va propune cursul de Initiere in Programare, ce asigura familiarizarea cu unul dintre cele mai folosite sisteme de gestiune a bazelor de date – Visual FoxPro.

Visual FoxPro – UN LIMBAJ DE PROGRAMARE COMPLET
Pe fondul cresterii volumului de date care se culeg, se prelucreaza si se stocheaza in orice activitate, sistemele informatice de calcul au evoluat continuu, fiind create din ce in ce mai multe limbaje pentru gestionarea bazelor de date. Dintre toate acestea s-a remarcat Visual FoxPro, un limbaj de programare complet, o implementare reusita a programarii de baze de date orientata pe obiecte, program acceptat de utilizatori multumita usurintei in programare si a unei constructii intuitive a comezilor.

Prezentari accesibile privind sistemele de gestiune a bazelor de date orientate pe obiecte, tipuri de date gestionate si exploatarea bazelor de date, sisteme informatice si tipuri de programe componente, rularea rapoartelor, tehnici speciale in Visual FoxPro, exemple si aplicatii practice concrete – iata doar cateva argumente pentru care suntem siguri ca nu veti refuza aceasta invitatie de a va initia intr-un domeniu aflat la mare cautare pe piata fortei de munca din Romania si nu numai!

STRUCTURA Cursuri de Initiere In Programare
Structurat in 12 module, cursul de Initiere in Programare beneficiaza de o prezentare grafica deosebita, menita a va facilita asimilarea si aplicarea cunostintelor in practica. Fiecare modul cuprinde informatii teoretice si aplicatii practice structurate gradual de la simplu la complex.
Parcurgerea aspectelor teoretice este importanta, fiecare facilitate a unui sistem de gestiune a bazelor de date avand o fundamentare teoretica menita sa ajute utilizatorul sa inteleaga logic ceea ce face. In acelasi timp, exemplele oferite si exercitiile propuse reprezinta garantia insusirii particularitatilor fiecarui element prezentat.

Rezumatele de la sfarsitul modulelor vin in sprijinul unei organizari riguroase a materiei, ce devine accesibila chiar si celor neinitiati. La finalul fiecarui modul se gaseste o tema pentru acasa, care va fi corectata de un specialist in domeniu si va fi retrimisa cursantului impreuna cu lamuririle necesare.

DURATA Cursuri de Initiere In Programare
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 modul pe luna
6 luni – 2 modul pe luna
12 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Initiere In Programare
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *