Cursuri de Inspector Protectia Muncii – Autorizate

Cursuri de Inspector Protectia Muncii – Autorizate

Descriere Cursuri de Inspector Protectia Muncii – Autorizate
V-ati gandit cat de importante sunt securitatea si sanatatea in activitatea pe care o desfasurati? Cunoasteti prevederile legislative privind protectia muncii? Stiti care sunt obligatiile angajatorilor si angajatilor in acest domeniu? Daca raspunsul este nu sau daca doriti sa deveniti un profesionist in protectia muncii, cursul de Inspector Protectia Muncii este ceea ce aveti nevoie pentru a afla toate aceste lucruri si pentru a putea obtine un certificat recunoscut oficial.

SECURITATEA VIETII PROFESIONALE
Daca vreti sa aprofundati aspectele esentiale legate de protectia muncii sau chiar sa profesati in acest domeniu, Eurocor va lanseaza o noua provocare prin cursul de Inspector Protectia Muncii.

Cand va ganditi la activitatea pe care o desfasurati si la locul dumneavoastra de munca, nu va puteti limita doar la satisfactia financiara sau cea a realizarilor efective, la acordarea unei note bune sau nu atmosferei create de colectivul din care faceti parte si la beneficiul de a lucra cu echipamente performante.

Fara protectie impotriva factorilor de risc la locul de munca, fara o instruire adecvata in acest sens nici nu v-ati putea desfasura activitatea. Consecintele lipsei securitatii si sanatatii angajatilor sunt din cele mai neplacute, asa ca rolul unui Inspector de Protectia Muncii intr-o organizatie sau companie este esential.

STRUCTURA Cursuri de Inspector Protectia Muncii – Autorizate
In cele 16 module ale cursului de Inspector Protectia Muncii veti cunoaste multiple aspecte implicate in aceasta activitate: evaluarea riscurilor profesionale, acordarea primului-ajutor, informarea, consultarea, instruirea si participarea angajatilor la acest proces, semnalizarea de securitate si sanatate in munca, echipamentul de protectie, masuri de protectie in diferite domenii de activitate etc.

Cursul de Inspector Protectia Muncii pune accent pe partea practica, asa ca veti gasi numeroase exemple si exercitii care sa va ajute sa intelegeti mai bine aspectele prezentate.
E timpul sa va ganditi mai serios la viata dumneavoastra profesionala!

DURATA Cursuri de Inspector Protectia Muncii – Autorizate
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Inspector Protectia Muncii – Autorizate
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *