Cursuri de Inspector Resurse Umane

Cursuri de Inspector Resurse Umane

Descriere Cursuri de Inspector Resurse Umane
Resursele umane reprezinta una dintre cele mai importante investitii ale unei organizatii. Tocmai de aceea gestionarea eficienta a acestor resurse este un atu important pentru orice companie. Eurocor vine in sprijinul celor care vor sa profeseze in acest domeniu prin oferirea cursului profesional de Inspector Resurse Umane.

Inspectorul de Resurse Umane poate fi considerat un angajat de baza al companiei, indispensabil desfasurarii oricarei activitati economice, intrucat, indiferent de dimensiunea fortei de munca implicate, el este cel care asigura gestionarea optima a angajatilor.
Cursul de Inspector Resurse Umane garanteaza dobandirea tuturor cunostintelor necesare privind recrutarea, angajarea, salarizarea si incetarea raporturilor de munca ale angajatilor unei societati comerciale, in conditiile respectarii legislatiei actuale a muncii.
Temele diverse abordate in cursul elaborat de Eurocor, referitoare la functionarea departamentului de resurse umane, regulamente interioare, contracte de munca, sisteme de salarizare, taxe, impozite, asigurari sociale sau raportari statistice, va vor ajuta sa dobanditi abilitatile solicitate pentru desfasurarea cu succes a profesiei de Inspector Resurse Umane.

Materia cursului este cuprinsa in 12 caiete (24 de lectii). Sistematic, avand o organizare graduala si beneficiind de un suport legislativ de ultima ora, cursul de Inspector Resurse Umane va asigura in timp record pregatirea de specialitate. Pentru a va evalua cunostintele dobandite pe parcursul studiului, va recomandam sa completati si sa expediati tema pentru acasa, pe care o veti gasi la sfarsitul fiecarui caiet. Aceasta va fi corectata de un profesor personal, alaturi de care veti dezlega toate tainele acestei solicitate si interesante meserii.

Pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Aveti la dispozitie si ritmul clasic, lunar, dar si un ritm lent, cu un caiet la doua luni. Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!

Durata Cursuri de Inspector Resurse Umane:
4 luni – 3 caiete pe luna
6 luni – 2 caiete pe luna
12 luni – 1 caiet pe luna
24 luni – 1 caiet la 2 luni

Cursul de Inspector Resurse Umane nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul de Inspector Resurse Umane cuprinde toate materialele necesare studiului.

Pretul vechi: 55 lei / caiet + 2,9 lei taxele postale
Pretul nou: doar 51,5 lei / caiet + 2,9 lei taxele postale
Preturile includ TVA.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *