Cursuri de Internet

Cursuri de Internet

Descriere Cursuri de Internet

UN CURS PENTRU TOATE PROFESIILE
Cursul de Internet se adreseaza atat acelora dintre dumneavoastra care nu au mai avut pana acum ocazia de a lucra online, cat si persoanelor care au mai utilizat Internetul, dar care sunt intr-o continua perfectionare a cunostintelor personale. Acesta a fost realizat pornind de la premisa ca toti cei care il solicita au sau vor avea posibilitatea de a lucra pe un computer conectat la Internet.

COMUNICARE SIMPLA SI RAPIDA
Printre cele mai folosite modalitati de comunicare la nivel global este Internetul, motiv pentru care Institutul Eurocor va propune cursul de Internet.
Cu ajutorul Internetului puteti stabili oricand o legatura, puteti transmite informatii in toate colturile lumii, intr-un timp record, cu costuri minime.
Acestea sunt motivele pentru care in momentul de fata Internetul are milioane de utilizatori, numarul acestora fiind in continua crestere.

Va veti familiariza astfel cu instruirea virtuala, numita si E-learning, veti descoperi modalitatea in care se poate dezvolta o afacere cu ajutorul E-business, ce inseamna E-payments, E-banking sau E-insurance. Si pentru ca pachetul de cunostinte sa fie desavarsit, am selectat pentru dumneavoastra si o introducere in web design, cu doua module despre proiectarea si constructia unui website.

STRUCTURA Cursuri de Internet
Structurat in 12 module de aproximativ 44 pagini fiecare, cursul de Internet abordeaza aspecte legate de conectarea unui computer personal la reteaua Internet, la securitatea navigarii si a transferului de date, elemente ce tin de comunicarea online si serviciile de e-mail, apoi detalierea procesului de transfer de fisiere cu ajutorul protocolului FTP.
Partea teoretica este intregita de o parte practica, care faciliteaza asimilarea informatiei prin definitii, exemple, exercitii, grafice si print screen-uri sugestive.

DURATA Cursuri de Internet
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 modul pe luna
6 luni – 2 modul pe luna
12 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *