Cursuri de Limba Engleza+Bulats – Oferta Unica In Vestul Romaniei

Cursuri de Limba Engleza+Bulats – Oferta Unica In Vestul Romaniei

Descriere Cursuri de Limba Engleza+Bulats – Oferta Unica In Vestul Romaniei

Cursurile de Limba Engleza+Bulats – Oferta Unica In Vestul Romaniei urmăresc dezvoltarea celor cinci competenţe fundamentale – înţelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, înţelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris, interacţiunea în conversaţie – în scopul folosirii active a limbii în situaţii concrete. Fiecare modul se finalizează cu un examen susţinut în prezenţa unei comisii alcătuită din profesori de specialitate.
La sfârşitul cursului, se poate opta pentru obţinerea unui certificat european de absolvire Business Language Testing Service (BULATS) – Serviciul de Testare a Competenţelor Lingvistice pentru Afaceri – emis în numele Cambridge ESOL, recunoscut conform ALTE – Association of Language Testers in Europe şi CEF – Council of Europe Framework. ITC-Elinf este singurul centru acreditat Bulats din vestul tarii.
BULATS este un program de evaluare a nivelului de cunoaştere a limbilor străine, dezvoltat special pentru sectorul corporatist şi organizaţii, precum şi pentru studenţi şi şcoli specializate, oferind informaţii obiective şi sigure privind abilităţile lingvistice, internaţional recunoscute conform ALTE şi CEF, precum şi administrarea examinărilor adaptată cerinţelor individuale ale instituţiilor-client. Serviciul oferă mai multe variante de testare : testul pe computer, care este un test adaptabil de listening, reading şi cunoştinţe de gramatică şi vocabular, unde durata testului este de aproximativ 1-2h ; testul standard ; writing sau speaking. Cursuri Engleza mai multe aici

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *