Cursuri de Limba Spaniolă Începători

Cursuri de Limba Spaniolă Începători

Descriere Cursuri de Limba Spaniolă Începători

Dacă doriţi să vă relaxaţi după o zi plină de muncă sau de şcoală şi în acelaşi timp să vă dezvolţi abilităţile de comunicare în limba spaniolă vă aşteptăm la cursul de spaniolă începători!

Alăturaţi-vă Cursului de Spaniolă Începători din data de 07.06.2010.

Vă ajutăm să vă dezvolți cunoștințele de limba spaniolă, să vă îmbogăţiţi vocabularul şi să vă perfecţionaţi pronunţia în limba spaniolă întrun mod foarte plăcut şi interactiv cu ajutorul Trainerului nostru care transformă cursul întro adevărată plăcere. Cursul urmărește crearea și consolidarea tuturor abilităților lingvistice (scriere, citire, vorbire, ascultare, gramatică).

Aceste Cursuri de Limba Spaniolă Începători se adresează persoanelor care nu au mai studiat până în acest moment limba spaniolă sau ale căror cunoștințe nu sunt bine structurate și el are ca obiectiv comunicarea fluentă în limba spaniolă.

Scop Cursuri de Limba Spaniolă Începători : este ca toţi participanţii să dobândească fluenţă în limba spaniolă întrun mod foarte relaxant şi întro ambianţă prientenească.

Cursurile de Limba Spaniolă Începători au un program prestabilit şi se desfăşoară Luni, Miercuri și Vineri la sediul nostru, între orele 17Ș30-19:00. Cursul conține 36 de ore, împărțite în 24 de ședințe.

Înscrierile au început deja! Data limită de înscriere este 07.06.2010 şi vă rugăm să ne contacaţi în prealabil la telefon sau prin e-mail pentru rezervarea unui loc.

Tarif Cursuri de Limba Spaniolă Începători este de numai 11,66 lei/oră, adică 420 lei/modul.

Cursuri interesante:

    None Found


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *