Skip to content

Cursuri de manichiura pedichiura in Targu Mures

Cursuri de manichiura pedichiura in Targu Mures

Estetika Professional School
Informatii la telefon: 0746.626.166;

Organizeaza cursuri de manichiura pedichiura – unghii false gel

Pret curs manichiura-pedichuira-unghii false – 700 lei. Plata se poate face in rate lunare.

Durata cursului manichiura pedichiura este de 2 luni

Este perfect pentru persoanele care doresc sa inceapa o meserie noua fie pentru a se angaja, fie pentru a-si deschide propriul centru de infrumusetare. Cursul de manichiura pedichiura ofera totodata posibilitatea de a obtine noi venituri, prin calificare profesionala si prin punerea in practica a tuturor notiunilor invatate.

Manichiura este mai mult decat o procedura cosmetica, o modalitate de a mentine unghiile . mainilor sanatoase si curate. Termenul provine din limba latina si se poate referi doar la ingrijirea unghiilor, sau poate cuprinde si tratamentul acordat mainilor. Manichiura o puteti face singure acasa, sau va puteti adresa unei manichiuriste profesionale dintr-un salon specializat. Aceasta procedura cosmetica poate fi simpla, de intretinere, sau mai complexa, pentru infrumusetare. Se pot folosi diverse creme emoliente, lacuri de unghii, unghii false de diferite tipuri si aplicatii festive. La prima vedere, mainile reprezinta de multe ori o “carte de vizita” asa incat o manichiura efectuata periodic nu este

un lucru de neglijat. Aceasta obisnuinta ne poate salva de unghiile fragile sau crescute in carne si are ca beneficii imbunatatirea texturii unghiilor si a pielii mainilor , mai ales atunci cand manichiura include masajul si ingrijirea mainii in intregime.

Manichiura simpla – Este cea mai comuna manichiura, pasii sai fiind descrisi anterior
Manichiura frantuzeasca (French Manicure) – Acest tip de manichiura este foarte cautata si in ultimul timp, a devenit o emblema a simplitatii si elegantei. Se remarca prin culoarea alba a partii libere a unghiei. Daca aceasta portiune este lata, degetele pot capata un aspect butucanos. Procedura: se aplica un strat de lac transparent pe intreaga unghie, poi se aplica benzile speciale de delimitare a partii libere; se aplica lac opac de culoare alba pe varful unghiei; optional, dupa uscare se mai aplica un strat de lac
Este un curs ce va va ajuta sa va fidelizati clientii. Daca dvs le puteti oferi toate serviciilele de care au nevoie, fie ca e in salonul dvs sau in alt salon cu siguranta va vor deveni clienti fideli
Pedichiura reprezinta o excelenta metoda de relaxare si de ingrijire a picioarelor. Membrele inferioare sunt cel mai greu incercate parti ale corpului, iar mersul pe jos si incaltarile isi lasa amprenta in mod neplacut asupra lor.

Pedichiura poate fi o procedura simpla, ce include pilirea partilor dure si taierea si pilirea unghiilor, sau poate fi imbogatita cu un masaj si o crema de hidratare.

Aparatura si materialele sunt incluse in pret.

Diploma finala este eliberata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si este recunoascuta in Romania si Uniunea Europeana.

INSCRIE- TE ACUM LA SCOALA ESTETIKA PROFESIONAL PENTRU A DEVENI UN BUN PROFESIONIST IN DOMENIU.

VA ASTEAPTAM CU LECTORI PREGATITI INTERNATIONAL !

Pentru informatii si inscrieri va rugam sa ne contactati la Estetika Professional School – Telefon: 0746.626.166;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *