Cursuri de Marketing si Comunicare

Cursuri de Marketing si Comunicare

Descriere Cursuri de Marketing si Comunicare
Marketingul este una dintre cele mai importante activitati dintr-o companie. O buna organizare a activitatilor de marketing poate aduce unei firme profituri foarte mari, in timp ce un marketing deficitar poate aduce doar o sumedenie de probleme. Eurocor vine in sprijinul celor care vor sa profeseze in acest domeniu prin oferirea noului curs de Marketing si Comunicare.

ROLUL SPECIALISTILOR DE MARKETING
Specialistii care se ocupa de marketing intr-o companie trebuie sa faca fata unor provocari din ce in ce mai mari, alegand cele mai potrivite instrumente de comunicare, dar respectand si limitele impuse de bugetul alocat acestor activitati. Ei trebuie sa aiba foarte bune cunostinte de specialitate si sa fie permanent interesati de noutatile care apar in domeniu.
Din dorinta de a va sprijini in acumularea si consolidarea acestor cunostinte, Institutul Eurocor va ofera cursul de Marketing si Comunicare. El se adreseaza atat celor aflati la inceputul activitatii, dar si celor care au ceva experienta in domeniu, dar doresc sa gaseasca solutii la dificultatile intalnite in practica de zi cu zi.

STRUCTURA CURSULUI
Aveti astfel posibilitatea ca in cele 16 module sa dobanditi cunostinte legate de comunicarea de marketing, relatiile publice si relatiile cu clientii, modalitatile de promovare a vanzarilor, comportamentul consumatorului, cercetarea de piata, dar si cunostinte legate de marketingul direct, e-marketing sau folosirea unor tehnici creative in activitatea de marketing. De asemenea, cursul de Marketing si Comunicare va ofera o serie de recomandari utile pentru planificarea, bugetarea si evaluarea eficientei activitatilor de marketing.

Materialul contine atat o parte teoretica, cat si numeroase sectiuni practice – exemple, exercitii, studii de caz, intrebari de verificare, teme pentru acasa prin care va puteti consolida cunostintele teoretice dobandite. Pentru a va ajuta in acest demers, aveti la dispozitie un profesor personal care va va da feedback pe temele rezolvate si va raspunde intrebarilor dvs.
Alaturi de Eurocor veti putea aduce in scurt timp companiei dvs. pozitia de lider pe piata si profituri considerabile.

DURATA Cursuri de Marketing si Comunicare
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 module pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE  Cursuri de Marketing si Comunicare
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 57 lei / modul
Pretul nou al modulului: 53.5 lei / modul
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Send this page to your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *