Cursuri de Negociere

Cursuri de Negociere

Descriere Cursuri de Negociere

Fie ca e vorba de negocieri interpersonale sau la nivel de organizatie, zi de zi ne confruntam cu numeroase situatii in care ne dorim sa obtinem cat mai mult de la partenerii nostri. Cursul de Negociere isi propune sa va ofere solutii pentru a va pune in valoare calitatile personale de negociator, fie ca va confruntati cu situatii cotidiene, uzuale, fie ca aveti o profesie care va solicita aceasta competenta.

STRATEGII PENTRU SUCCES
Negociem propriile convingeri si idei, negociem cu noi insine, negociem pentru un salariu mai bun sau conditii optime de munca, negociem un contract, negociem cumpararea sau vanzarea unui produs… atatea si atatea situatii in care avem nevoie de trucuri pentru a obtine ceea ce vrem de la ceilalti. Rezultatul depinde de multi factori: de disponibilitatea noastra de a da, a primi si a refuza, de capacitatea de comunicare, de calitatile noastre psihologice, de partenerul de discutie, de cat de bine am pregatit procesul negocierii etc. Iata de ce cursul de Negociere va este util indiferent de domeniul in care activati, atat la serviciu, cat si in viata de zi cu zi.

STRUCTURA Cursuri de Negociere
In cele 16 module ale cursului de Negociere vom aborda multiple aspecte ale acestui proces: tipologia negocierilor si a negociatorilor, negocierea individuala sau de grup, strategiile eficiente de negociere, managementul negocierii, etapele negocierii, stilurile de negociere, comunicarea, analiza tranzactionala, negocierea manageriala si negocierea comerciala.

Punand accent pe partea practica, cursul de Negociere are o structura didactica unitara si facila, permitandu-va asimilarea cu usurinta a aspectelor prezentate. Veti gasi astfel in fiecare modul exemple, exercitii, o recapitulare si o tema pentru acasa, pe care dupa rezolvare o puteti trimite spre corectare profesorului personal. Iar ca totul sa fie cat mai captivant, modulele au o grafica atractiva, cuprinzand numeroase ilustratii sugestive.

DURATA Cursuri de Negociere
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Negociere
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 57 lei / modul
Pretul nou al modulului: 53.5 lei / modul
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *