Cursuri de Operator Calculator – Autorizat

Cursuri de Operator Calculator – Autorizat

Descriere Cursuri de Operator Calculator – Autorizat

UN JOB DE ACTUALITATE
Va place sa lucrati la calculator si cautati o sursa sigura de venit? Atunci jobul de operator calculator este cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Cursul de Operator Calculator – Introducere Prelucrare si Validare Date – va asigura toate cunostintele necesare, care privesc folosirea calculatorului, sistemele de operare, diversele softuri, navigarea pe internet si posta electronica.

O METODA DE STUDIU EFICIENTA
Astazi cele mai multe joburi de pe piata fortei de munca cer cunostinte de calculator. Mai toate activitatile dintr-o companie se desfasoara cu ajutorul calculatorului, care a usurat considerabil toate operatiunile. Avantajul major pe care l-a adus este economia de timp si efort.

Cursul de Operator Calculator – Introducere Prelucrare si Validare Date isi propune sa va pregateasca cu succes pentru ocupatia de operator calculator introducere, validare si prelucrare de date, cat si pentru folosirea eficienta a calculatorului in activitatea zilnica.

Plecand de la cunostinte de baza, care privesc componentele calculatorului si comenzile din sistemul de operare Windows, cursul va ajuta sa dobanditi competentele de a (tehno)redacta un document (Microsoft Word), de a realiza calcule complexe (Microsoft Excel), de a crea si gestiona o baza de date (Microsoft Access), de a face prezentari business (Microsoft Power Point), de a naviga pe internet si de a comunica prin intermediul postei electronice (e-mail, Messenger, Skype). Veti fi astfel pregatiti sa faceti fata cu succes tuturor provocarilor acestui job, devenind un candidat ravnit de multi angajatori.

STRUCTURA Cursuri de Operator Calculator – Autorizat
Cursul de Operator Calculator – Introducere Prelucrare si Validare Date este structurat in 12 module si imbina armonios teoria cu practica. Notiunile teoretice sunt exemplificate, ceea ce va face invatarea foarte usoara. De ajutor sunt si numeroasele ilustratii, imagini si print screen-uri. Pentru a va verifica permanent cunostintele, modulele contin exercitii, pentru care veti gasi sugestii de rezolvare in sectiunea de raspunsuri. Intrebarile de verificare si recapitularile va permit sa va consolidati cunostintele dobandite. Prin intermediul temelor pentru acasa veti obtine un feedback asupra evolutiei cunostintelor dvs., beneficiind de suportul permanent al unui profesor personal.

DURATA Cursuri de Operator Calculator – Autorizat
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 modul pe luna
6 luni – 2 modul pe luna
12 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Operator Calculator – Autorizat
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *