Cursuri de Practica Web Design – Nivel Total

Cursuri de Practica Web Design – Nivel Total

Descriere Cursuri de Practica Web Design – Nivel Total

Analizand nevoile de formare din domeniu si valorificand experienta de predare, a fost conceput un program unic si complex de invatamant care sa realizeze in intregime transmiterea si insusirea temeinica a cunostintelor teoretice cat si formarea competentelor practice specifice, necesare unui web designer profesionist.

In conceperea cursurilor s-a pornit de la premisa ca oricine, avand doar cunostinte de operare pe calculator si fara nicio experienta in Web Design, in urma asimilarii notiunilor predate la sala de curs sa ajunga sa stapaneasca pana la un nivel profesionist, toate procedeele de lucru in vederea conceperii si realizarii unui site web.

Cursurile de Practica Web Design – Nivel Total open sunt autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si se finalizeaza cu certificat recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Descriere curs:
Web Design – Nivel TOTAL
40 ore
Pret: 790 RON

Modulul este unul in intregime aplicativ, in care cursantii isi vor pune in aplicare cunostintele de programare Web dobandite in vederea realizarii a 5 aplicatii / proiecte practice si anume: FORUM, NEWSLETTER, MAGAZIN VIRTUAL, GESTIONARE CONTINUT (CMS) si GENERARE DOCUMENTE PDF.

Modulul se adreseaza cunoscatorilor HTML / XHTML, PHP si MySQL si poate fi urmat de elevi, studenti, profesori, web designeri si web masteri, persoane interesate sa invete principiile de aplicare practica a tehnologiilor de programare web invatate in vederea realizarii unor aplicatii profesionale frecvent utilizate si cerute pe piata.

Include:
– Crearea unei aplicatii tip FORUM DE DISCUTII (8 ore);
– Crearea unei aplicatii tip NEWSLETTER (8 ore);
– Crearea unei aplicatii tip MAGAZIN VIRTUAL (8 ore);
– Crearea unei aplicatii pentru GESTIONAREA CONTINUTULUI WEB tip CMS – Content Management System (8 ore);
– Crearea unei aplicatii de generarea de documente personalizate in format PDF (8 ore);

In paralel cu realizarea celor 5 aplicatii, se va instala, prezenta si descrie din punct de vedere functioal cate o aplicatie OPEN SOURCE echivalenta celor de realizate la curs, aplicatii dintre cele mai utilizate la ora actuala.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *