Cursuri de Proiectant Decoratiuni Interioare

Cursuri de Proiectant Decoratiuni Interioare

Descriere Cursuri de Proiectant Decoratiuni Interioare

COMPETENTE DOBANDITE LA FINALIZAREA CURSURILOR DE PROIECTANT DECORATIUNI INTERIOARE:

1. PROIECTARE ASISTATA DE CALCULATOR 2. TEHNICI DE MARKETING 3. MATERIALE PRIME SI MATERIALE PTR. MOBILA SI AMENAJARI INTERIOARE 4. DESEN TEHNIC 5. CONSTRUCTIA SI PROIECTAREA MOBILIERULUI 6. TEHNOLOGIA FABRICARII MOBILIERULUI SI CALITATEA ACESTUIA 7. PROTECTIA MUNCII, PSI, PROTECTIA MEDIULUI 8. GEOMETRIA FORMELOR 9. AMBIENTUL SPATIULUI AMENAJAT 10. RELEVAREA CONSTRUCTIILOR 11. PROIECTAREA PLANURILOR DE ARHITECTURA 12. PROIECTAREA INSTALATIILOR SI ECHIPAMENTELOR 13. PROIECTARE DECORATIUNI INTERIOARE—LOCUINTE 14. PROIECTARE DECORATIUNI INTERIOARE—CLADIRI PTR. BIROURI SI RELATII CU PUBLICUL 15. PROIECTARE DECORATIUNI INTERIOARE—CLADIRI COMERCIALE

DESCRIEREA CALIFICARII Cursurilor de Proiectant Decoratiuni Interioare: Tehnicienii in domeniul creatiei artistice, spectacolelor si sportului desfasoara activitatea de conceptie in domeniul productiei industriale si comerciale si realizeaza decoratiuni interioare. Designerii, decoratorii si desenatorii artistici creeaza modele vestimentare si accesorii pentru acestea; realizeaza decoratiuni interioare; concep si executa decoruri pentru scenele teatrelor, pentru amenajarea vitrinelor si expozitiilor si cel mai important, pentru realizarea amenajarilor interioare cu bun gust si in conditii de ergonomie, stil si functionalitate deplina a spatiilor in raport cu destinatia acestor.

Cursurile de Proiectant Decoratiuni Interioare  va familiarizeaza cu cele mai importante aspecte referitoare la amenajarea fiecarui spatiu interior (casa, birou, magazin, depozit etc.), prezentandu-va atat elementele tehnice pe care le implica procesul de planificare si organizare a spatiilor, cat si considerentele de ordin artistic ce dau plusul de viata, armonizand incaperile conform principiilor estetice si personalitatii fiecaruia dintre noi Calificarea pemite angajarea sau afilierea pe langa birourile de proiectare si arhitectura sau dezvoltarea propriei afaceri intr-un domeniu neconcurential unde munca desfasurata este creatie personala si renumerata pe masura.

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

  2 comments for “Cursuri de Proiectant Decoratiuni Interioare

  1. 10/07/2013 at 10:10 pm

    Ati putea sa oferiti niste date de contact?

  2. Maria Macovei
    21/08/2014 at 5:47 pm

    M-ar interesa daca se mai organizeaza cursuri si anul acesta sau in 2015.

    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *