Cursuri de Protocol Si Organizare Evenimente

Cursuri de Protocol Si Organizare Evenimente

Descriere Cursuri de Protocol Si Organizare Evenimente
Vreti sa deprindeti secretele ce v-ar putea ajuta sa va uimiti de fiecare data invitatii sau partenerii de afaceri astfel incat orice eveniment sa reprezinte o adevarata sarbatoare? Vreti sa va formati profesional intr-un domeniu cu cautare din ce in ce mai mare pe piata? Solutia este acum la indemana fiecaruia: cursul de Protocol si Organizare Evenimente.

DE LA IDEE LA ORGANIZAREA EVENIMENTELOR SPECIALE
Acest curs de Protocol si Organizare Evenimente se constituie intr-o fascinanta incursiune in secretele acestei arte; veti invata regulile bunelor maniere, elementele de protocol, eticheta, cum sa ne comportam adecvat cu ocazia diferitelor evenimente, regulile intalnirilor, cum sa ne alegem vestimentatia potrivita, regulile ospitalitatii acasa, la birou sau restaurant, notiuni generale de gastronomie, regulile organizarii diferitelor evenimente: ceremonii, reuniuni de afaceri, targuri si expozitii nationale si internationale, conferinte de presa, petreceri publice si private, congrese, conferinte si evenimente culturale. Pe langa toate acestea, la finalul cursului veti fi capabili sa indepliniti sarcini precum elaborarea de bugete, organizarea de informari de presa si briefing-uri, stabilirea conditiilor materiale si de personal necesare pregatirii de evenimente si realizarea evaluarilor finale ale acestora. Astfel, daca doriti sa va simtiti confortabil in orice ipostaza, sa fiti intotdeauna o gazda la nivelul asteptarilor invitatilor dumneavoastra sau sa profesati in meseria de organizator de evenimente, meserie din ce in ce mai cautata pe piata din Romania, nu ne ramane decat sa va invitam in “culisele” cursului de Protocol si Organizare Evenimente.

STRUCTURA Cursuri de Protocol Si Organizare Evenimente
Cursul de Protocol si Organizare Evenimente este structurat in 16 caiete (32 de lectii) si cuprinde multe exemple si aplicatii practice care va vor pregati pentru rezolvarea temelor. Acestea vor fi corectate de profesorul personal, care va va asista de-a lungul intregului curs.

DURATA CURSULUI
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 caiete pe luna
8 luni – 2 caiete pe luna
16 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Protocol Si Organizare Evenimente
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 54 lei / caiet
Pretul nou al modulului: 50.5 lei / caiet
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *