Cursuri de Publicitate

Cursuri de Publicitate

Descriere Cursuri de Publicitate
Fascinatia exercitata de publicitate ii face pe multi sa doreasca sa-i patrunda tainele. Pentru a intelege cu mai multa usurinta acest domeniu, Eurocor va propune cursul de Publicitate, adresat tuturor celor ce vor sa inteleaga care ii sunt mecanismele, precum si in ce fel se poate face o cariera in publicitate.

TAINELE RECLAMELOR
Publicitatea este un domeniu fascinant si spectaculos al societatii moderne, fiind, de mult timp, o marca definitorie a acesteia. Din paginile ziarelor si revistelor, pe undele radio sau din ecranele televizoarelor se revarsa continuu asupra noastra reclame, intr-un carnaval de sunete si imagini care de care mai ademenitoare, indemnandu-ne sa cumparam cele mai noi si mai bune produse cosmetice, sa mergem in cele mai incantatoare vacante, pe scurt, sa fim cat mai la moda si in pas cu timpul. Cursul de Publicitate este destinat celor ce vor sa lucreze intr-o agentie de publicitate sau in departamentul de marketing sau publicitate al unei firme: specialisti in marketing, specialisti in comunicare sau celor care, desi nu au lucrat pana acum in publicitate, sunt interesati de acest captivant domeniu. Daca veti studia si va veti insusi intreg materialul de curs, veti dobandi deprinderile si competentele unui adevarat specialist in publicitate.

STRUCTURA CURSULUI
Alcatuit din 12 caiete, cu cate 2 lectii fiecare, cursul de Publicitate are o orientare practica, punand accent pe verificarea cunostintelor teoretice, continand teme practice si exemple din domeniul publicitatii si al reclamelor, precum si ilustratii interesante care va vor ajuta sa intelegeti principiile care guverneaza acest domeniu fascinant.

DURATA Cursuri de Publicitate
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 caiete pe luna
6 luni – 2 caiete pe luna
12 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Publicitate
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 54 lei / caiet
Pretul nou al modulului: 50.5 lei / caiet
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *