Cursuri de Reprezentant De Vanzari – Autorizate

Cursuri de Reprezentant De Vanzari – Autorizate

Descriere Cursuri de Reprezentant De Vanzari – Autorizate
Vanzarile sunt un element cheie din viata unei companii! Tocmai de aceea reprezentantii de vanzari sunt atat de cautati si de apreciati! Este timpul sa treceti de la tatonari la fapte, pentru ca actiunea este atributul specific “vanzatorilor” buni. Cursul de Reprezentant de Vanzari va sta acum la dispozitie pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie pentru a stapani arta vanzarii eficiente.

INVATA SA VINZI MULT SI EFICIENT
Acest curs de Reprezentant de Vanzari va permite sa asimilati strategii moderne si eficiente cu impact imediat in cresterea vanzarilor. Iar daca pe langa salariu vi se acorda si comisioane, veti vedea ca acestea vor creste simtitor!
Primele lectii fac referire la principiile pietei si ale vanzarii, avand in vedere rolul si obligatiile unui reprezentant de vanzari. Urmatoarele subiecte ale cursului prezinta principalele aspecte pe care le presupune colaborarea cu clientii: identificarea si contactarea clientilor, comunicarea eficienta cu acestia, organizarea intalnirilor, finalizarea tranzactiilor. Sunt prezentate principalele tipuri de clienti, colaborarea cu clientii dificili, solutionarea sesizarilor si reclamatiilor si, nu in ultimul rand, modalitatile de fidelizare a clientilor, in scopul dezvoltarii unor relatii reciproc avantajoase.

Cursul de Reprezentant de Vanzari are un pronuntat caracter practic, continand, pe langa informatiile teoretice, si numeroase exemple si exercitii din diverse domenii. Aceste informatii se vor dovedi folositoare atat vanzatorilor de produse de larg consum, cat si distribuitorilor de produse industriale.

STRUCTURA Cursuri de Reprezentant De Vanzari – Autorizate
Cursul de Reprezentant de Vanzari este alcatuit din 12 caiete, structurate in 24 de lectii. La sfarsitul fiecarei lectii, va puteti verifica performantele inregistrate prin rezolvarea temei pentru acasa. Aceasta poate fi trimisa spre corectare profesorului personal, cu sprijinul caruia veti reusi sa va insusiti cu succes toate cunostintele si abilitatile unui bun vanzator.
Recomandam acest curs tuturor celor interesati de cresterea vanzarilor, reamintindu-va ca acest lucru reprezinta conditia existentei si dezvoltarii oricarei afaceri profitabile.

DURATA Cursuri de Reprezentant De Vanzari – Autorizate
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
4 luni – 3 caiete pe luna
6 luni – 2 caiete pe luna
12 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Reprezentant De Vanzari – Autorizate
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii – pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *