Cursuri de Specialist Recrutare Si Evaluare Resurse Umane

Cursuri de Specialist Recrutare Si Evaluare Resurse Umane

Descriere Cursuri de Specialist Recrutare Si Evaluare Resurse Umane
Fara indoiala ca cea mai mare avutie a unei organizatii sunt resursele umane. In spatele succesului unei companii se ascunde munca unor oameni care au stiut cum si ce sa faca pentru a indeplini acest obiectiv major. Iar acesti oameni sunt apreciati si recompensati ca atare. Iata de ce, daca doriti sa imbratisati aceasta profesie destul de noua in Romania, veti gasi in cursul Eurocor Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va construi o cariera in domeniul resurselor umane.

INVATA ARTA DE A ANGAJA OMUL POTRIVIT LA JOB-UL POTRIVIT
Cursul de Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane isi propune sa va pregateasca cu succes pentru acest job nou, provocator si plin de satisfactii.
Imbinand intr-un mod armonios notiunile teoretice cu exemple practice, cursul asigura acumularea cunostintelor necesare specializarii in acest domeniu.
Incepand de la intelegerea mediului intern si extern al companiei si continuand firesc cu etapele procesului de recrutare, cu principalele aspecte ce tin de definirea profilului candidatului si a rolului pe care el trebuie sa il ocupe in organizatie, cursul ofera o instruire completa.

In curs, dezvoltat in conformitate cu standardul ocupational de Analist HR, sunt tratate si aspectele de ordin legal pe care le implica angajarea unei persoane, de la pregatirea contractului de munca, la structura pachetului salarial si perspectivele pe care compania le poate oferi angajatilor pentru dezvoltarea carierei. Sunt prezentate si informatii utile referitoare la pachetele de compensatii si beneficii, acestea avand rolul de a atrage angajati valorosi si de a asigura pastrarea lor pentru cat mai mult timp in companie.
Nu sunt uitate nici elemente importante ce tin de fidelizare, evaluare si motivare. Rolul acestui specialist este unul foarte important, pentru ca el trebuie sa stie sa identifice din timp nevoile organizatiei din care face parte, sa stie sa asigure, pe de o parte, instruirea si motivarea angajatilor prezenti, dar si sa identifice noi candidati care ar putea contribui cu succes la atingerea obiectivelor companiei.

STRUCTURA Cursuri de Specialist Recrutare Si Evaluare Resurse Umane
In cele 16 module veti invata in detaliu notiuni legate de: pregatirea procesului de recrutare, metode de recrutare, selectie, negocierea pachetului salarial, management al carierei, formare si perfectionare a noilor angajati, evaluarea angajatilor, de motivare, negocierea conflictelor din organizatii etc. Accentul se pune pe caracterul practic al informatiilor, din dorinta de a va apropia si de a va initia in aceasta ocupatie cu mare cautare pe piata actuala a fortei de munca. Structura didactica este facila si atractiva, cursul fiind presarat cu exemple, studii de caz, exercitii, dar si cu imagini, scheme si desene interesante. in plus, profesorul personal va va sprijini pe toata durata studiului, prin intermediul temelor pentru acasa.

DURATA Cursuri de Specialist Recrutare Si Evaluare Resurse Umane
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 module pe luna
8 luni – 2 module pe luna
16 luni – 1 modul pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICATE Cursuri de Specialist Recrutare Si Evaluare Resurse Umane
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

PRET
Pretul vechi al modulului: 57 lei / modul
Pretul nou al modulului: 53.5 lei / modul
Preturile includ TVA

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *