Cursuri De Streetdance

Cursuri De Streetdance

Descriere Cursuri De Streetdance

Scoala de dans Babylon Dance School organizeaza cursuri de Streetdance in vederea formarii unei trupe de dans care sa participe la diferite evenimente,castinguri ori concursuri.

Street Dance este un “termen umbrelă” (o denumire generală) ce denotă mai multe stiluri de dans(hip hop dance, popping, locking, krumping, dancehall, breakdance), ce au evoluat în spaţii publice precum pe stradă, în curtea şcolilor şi în cluburi. De cele mai multe ori sunt improvizaţii, ce au un caracter social şi încurajează interacţiunea cu publicul dar şi cu alţi dansatori. Aceste tipuri de dans sunt foarte populare în ziua de azi, atât ca exerciţiu fizic, dar şi ca artă şi o formă de competiţie practicată atât în studio-urile de dans, cât şi în alte spaţii.

Programul pentru aceste Cursuri De Streetdance  este urmatorul: MIERCURI: 18:00-19:30 SAMBATA: 15:00 – 16:30

Pretul abonamentului lunar la Cursuri De Streetdance este de 100 RON. CURSURILE SUNT VALABILE NUMAI IN BUCURESTI. Un curs consta in: – 20 min incalzire : stretching – 70 min pasi de baza din Streetdance si coregrafii din stilurile mentionate mai sus INSTRUCTOR-COREGRAF : RoccoJones Experienta:dansator pentru ( Alex Yamasha , CRBL,Simplu,Andreea Banica, Alexandra Ungureanu,Miki,Mihai Traistariu Eurovision Atena 2006,Lavinia,Corina,Delia, Body & Soul); experienta anterioara ca instructor de dans si coregraf.

Cursuri interesante:

    None Found


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *