Cursuri de Terapii Naturiste

Cursuri de Terapii Naturiste

Descriere Cursuri de Terapii Naturiste

Este atat de bine sa te simti bucuros ca traiesti! Daca v-ati decis sa folositi metodele de vindecare naturala, prin intermediul cursului de Terapii Naturiste elaborat de Eurocor aveti acum posibilitatea sa faceti primii pasi pe drumul interesant si frumos al descoperirii armoniei interioare si izvoarelor bucuriei. Iata o experienta ce nu trebuie ratata!

BENEFICIILE MEDICINII TRADITIONALE
Pe masura ce vom parcurge materialul de curs, veti vedea ca veti fi din ce in ce mai increzator in sine, mai sanatos, mai fericit si mai intelept, deoarece exercitiile noastre sunt concepute in asa fel incat, prin experientele proprii, sa ajungeti la intelepciunea de a va armoniza existenta.
Pentru aceasta trebuie doar sa urmati sfaturile date in curs, sa cititi cu atentie materialele de studiu si sa va distrati cu tanti Margareta cea priceputa si cu savantul doctor Museteanu; ei doi vor fi calauzele dumneavoastra prin fascinantul domeniu al terapiilor naturiste. Daca faceti acest efort, veti ajunge pe nesimtite sa observati lumea prin “ochii unui terapeut naturist”, descoperind legaturile subtile dintre Pamant, pietre, plante, animale si oameni.

STRUCTURA Cursuri de Terapii Naturiste
Materialul cursului de Terapii Naturiste este structurat in 16 caiete (32 de lectii) pe parcursul carora informatiile sunt prezentate detaliat cu exemple si explicatii relevante. Fiecare lectie se incheie cu o tema pentru acasa, pe care o veti putea trimite spre corectare profesorului personal; acesta va va asista de-a lungul intregului curs, oferindu-va sfaturi, sugestii si recomandari pentru a va imbunatati cunostintele de specialitate. Lectiile au fost astfel concepute incat sa obtineti cat mai repede rezultatele practice dorite.

DURATA Cursuri de Terapii Naturiste
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda unul sau mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate si o absolvire rapida!!

SPECIAL! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!
5 luni – 3 caiete pe luna
8 luni – 2 caiete pe luna
16 luni – 1 caiet pe luna
Timpul optim pentru invatarea unui caiet de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

CERTIFICAT
√ Certificatul de absolvire Eurocor – odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Cursuri interesante:


Aceasta pagina a fost vizualizata de doritori de cursuri.

Daca doriti sa cumparati un curs, va rugam completati formularul din dreapta paginii. Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *